FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Adrian Porumboiu exclude o revenire în fotbal, îl „înțeapă” pe Negoiță și face acuze GRAVE: „Campionatele erau stabilite de forțe obscure”

Adrian Porumboiu n-a câștigat niciun trofeu la FC Vaslui
Adrian Porumboiu n-a câștigat niciun trofeu la FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 12:16

Adrian Porumboiu (68 de ani), fostul finanțator al defunctei FC Vaslui, a explicat ce-l împiedică să mai investească în fotbalul românesc.

„Aștept să mai apară un fraier ca mine, care să bage 40 de milioane de euro și să nu se aleagă cu nimic, să fie luat la mișto de toată lumea, să fie luat la mișto la comisii. Am jucat și eu o finală de Cupă, atât. 

Campioanele erau stabilite înainte de forțe obscure. Nu vreau să mă reîntorc în acele vremuri. Nu mă mai întorc în fotbalul românesc! Prima oară n-am știut ce să fac, a doua oară nu mai sunt nebun. Nu bag bani într-o fântână care nici măcar n-are apa curată”, a spus Porumboiu, la Pro X. 

  • Adrian Porumboiu a investit 10 ani în echipa de fotbal FC Vaslui, fără să câștige vreun trofeu. Pe 21 iunie 2013, s-a retras oficial de la conducerea clubului.

Porumboiu, despre gestul lui Ionuț Negoiță: „Deplasat!”

Porumboiu l-a taxat pe Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, care a donat 100.000 în lupta împotriva coronavirusului. Între timp, fotbaliștii „câinilor” au intrat în șomaj tehnic

„Mi s-a părut o chestie depasată ce a făcut Ionuț Negoiță. Înțeleg să faci o chestie altruistă, dar ai și jucători. ”

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB. Gigi Becali ia o măsură fără precedent! Anunțul zilei la FCSB: „S-a terminat «nebuneala»!”

Răzvan Lucescu, dezvăluiri după 15 ani de la gestul obscen către George Copos: „A doua zi m-a sunat și mi-a zis asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 20:11

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  06 Aprilie 2020, 14:39

Porumboiulee.......lasa-l pe Negoita si vrajelile tale de care ne-am saturat !! Baga si tu mana la buzunar, precum Negoita, si doneaza ceva banuti !! De teoreticieni este plina tara !!

apetulburi
apetulburi  •  06 Aprilie 2020, 14:21

Hai la Dinamo Adi, nu o mai da la intors, microbul din sange nu t il mai scoti, ce faci cu banii, ca in pamant toti putrezim, acum ai trait, ai vazut si ai simtit tot ce misca in fotbal, ba tu, chiar mai ai si habar, nu trebuie sa bagi iar milioane de euro, daca esti cumpatat si ai in spate o galerie ca a cainilor, poti avea si momente frumoase, traieste viata, traieste clipa, ca uite ce este afara.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează