LIGA 1  ·  DINAMO

Ce urmează pentru jucătorii lui Dinamo după suspendarea contractelor » Detalii din interior: „Asta ne-a spus conducerea”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 07:35

Valentin Lazăr (30 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipă, după ce clubul a anunțat suspendarea contractelor pe durata stării de urgență din România, astfel că jucătorii și angajații „câinilor" vor câștiga câte 2.340 de lei pe lună. 

Mijlocașul lateral a dezvăluit că s-a consultat cu un avocat și spune că e nevoit să accepte decizia conducerii. Mai mult, Lazăr spune că fiecare jucător va negocia cu oficialii echipei.

Răzmeriță la Dinamo: contracte suspendate

„Am vorbit la telefon cu conducerea acum două zile, ne-a trimis notificări pentru trimiterea în şomaj tehnic. Urmează să fie negocieri individuale pentru reducerea salariului. Am discutat cu un avocat şi mi-a spus că nu am de ales. Dacă nu accepţi, ajungi tot la o judecată. Aş vrea să ajungem la o înţelegere bună şi pentru club şi pentru jucători, nu prea îţi convine să pierzi bani, dar nu am de ales. 

Îi dau dreptate lui Puljic. Sper să se rezolve şi restanţele pe care clubul le avea faţă de noi dinante de coronavirus şi apoi discutăm de şomaj tehnic”, a declarat Vali Lazăr la TV Digi Sport.

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Dinamo:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (4)
creeperno999  •  02 Aprilie 2020, 22:31

asa trebuie

Adrian Negru  •  02 Aprilie 2020, 11:01

E bun acum jumatate din salariul de la FCSB? Nu mai aveti reportaje "explozive" despre masura abuziva a la Jiji?

Mihnea Ilie  •  02 Aprilie 2020, 10:54

Cam de atat jucati baieti...500€ pe luna...eu nu v,as da un leu...nu legati doua pase...nu suturi,nu driblinguri...nimic,nimic...vai de voi!...Si de noi...

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1