FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Florin Prunea: „Străinii vor pleca. Trebuia să vorbești cu jucătorii înainte”

Florin Prunea crede că Dinamo va avea probleme în perioada următoare
Florin Prunea crede că Dinamo va avea probleme în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 15:38

Florin Prunea, președintele lui Dinamo a vorbit despre situația complicată de la echipa alb-roșie și despre faptul că jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că li se vor tăia salariile fără să le fie plătite sumele restante.

Oficialul „câinilor” a recunoscut că echipei îi va fi greu să-i păstreze în lot pe jucătorii străini și spune că era nevoie de discuții cu fotbaliștii înainte de tăierea salariilor.

Răzmeriță la Dinamo: contracte suspendate, jucătorii pun condiții, străinii vor să plece

„Foarte greu rezistă străinii, iar eu îi înțeleg. Cele mai mari probleme le vor avea echipele care au jucători străini foarte mulţi. Pentru că o parte dintre ei, din păcate, au familiile plecate de aici. E destul de greu să mai reziste. Și mai vii şi cu măsuri de-astea impuse (n.r. reducerea salariilor). 

2.340 de lei pe lunăvor câștiga jucătorii și angajații de la Dinamo pe perioada stării de urgență

Eu cred că o mare parte din ei vor părăsi România. Cu siguranță că vor pleca şi eu îi înțeleg pe băieți. Pe toţi jucătorii, nu numai pe cei de la Dinamo. Eu am spus de la început că dialogul este singurul care va rezolva această problemă. Cred că dacă discuţi cu jucătorii, ei acceptă. Şi toată lumea înțelege că trebuie să fie nişte scăderi salariale. Dar nu impuse! Trebuie să vorbeşti cu jucătorii. Cluburile care nu au tăiat sau care au ajuns la o înţelegere cu jucătorii câştigă enorm pe termen lung. 

Celelalte pierd din credibilitate şi e mai greu după aceea să mai vină jucători buni. Ți se duce vestea că nu ai un dialog cu jucătorii. Cei străini trebuie ajutaţi mai mult decât cei români. Ai noştri sunt acasă şi ei se descurcă”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

9 jucătoristrăini are Dinamo în lot: Piscitelli, Fabbrini, Montini, Puljic, Mrzljak,Skovajsa, Kostrna, Perovic şi N'Diaye

Cum ar arăta Dinamo fără străini: Straton -  Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Filip, Răuță -  Sorescu, Moldoveanu, V. Lăzăr – D.Popa

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Reacție neașteptată după suspendarea salariilor! Jucătorul care poate deveni lider de sindicat

Bogdan Bălănescu, omul lui Negoiță, e singurul care a scăpat de suspendarea contractului » Primește în continuare 3.500 de euro lunar!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
duta_dd
duta_dd  •  02 Aprilie 2020, 18:22

:))))))))))))) echpa de C dpdv al lui Țuicaru'

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  02 Aprilie 2020, 12:46
Postat de goggu.mecanicul pe 01 Aprilie 2020, 16:28

Ma lasi si cu tinerii astea, aud placa asta de atata timp, fotbalistii romani nu au valoare, cu mici exceptii asa 1 daca mai gasesti putin mai rasarit, il strica si pe ala presa , ca dupa 1 meci bun il vede Real Madrid de pe saturn. Sa fim seriosi, tot cu fotbalisti straini faci treaba. Aduceti-va aminte ca CFR de exemplu ( ca si acum de altfel) a castigat 3 titluri consecutive nu mai cu fotbalisti straini, asta e reteta succesului, trebuie doar sa ai scouteri buni si sa oferi salarii decente si la timp. Asta e tot secretu.

corect

creeperno999
creeperno999  •  01 Aprilie 2020, 22:33

sa plece

Vezi toate comentariile (15)
Comentează