FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Porumboiu mi-a înjurat copilul și soția!” » Acuzații frontale ale fostului jucător de la FC Vaslui: „Pagube de ordinul sutelor de mii de euro”

Adrian Porumboiu obișnuia să participe la antrenamentele lui FC Vaslui / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Adrian Porumboiu obișnuia să participe la antrenamentele lui FC Vaslui / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 10:11 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 15:43

Adrian Sălăgeanu (39 de ani), campion cu Oțelul Galați în 2011, încă e traumatizat din cauza perioadei petrecute la FC Vaslui, când a avut de-a face cu toanele lui Adrian Porumboiu. Fotbalistul dezvăluie că a fost umilit de omul de afaceri, care i-ar fi jignit inclusiv soția și copilul.

Din Londra, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani, fostul fotbalist a relatat fragmente din conflictul rece pe care l-a avut cu Adrian Porumboiu în urmă cu aproape un deceniu, dar și modul deplasat în care fostul patron de la FC Vaslui ar fi reacționat în momentul în care Sălăgeanu a mers să-și ceară drepturile financiare.

Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat
GSP LIVE
Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat

Adrian Sălăgeanu nu l-a iertat pe Adrian Porumboiu: „N-aș vrea să reproduc ultima discuție cu dânsul”

Pagubele de la Vaslui? De ordinul sutelor de mii de euro! Asta raportându-mă la ce era scris pe hârtie. Dacă ne luăm și după vorbele unor oameni de pe acolo, se mai adăugau niște sute de mii. Sunt bani destul de mulți pe care, prin ce am făcut pe teren, cred că meritam să-i primesc. 

Îmi pare rău că s-a terminat totul așa, Vasluiul era o echipă foarte frumoasă, cu jucători extraordinari. Fotbalistic, am trăit momente minunate acolo. Dar dezamăgirea e prea mare!

Ultima discuție cu Porumboiu? Credeți-mă, nu aș vrea să o reproduc. N-aș vrea să creez polemici, a trecut atâta timp. Cert e că nu prea s-a vorbit despre fotbal, mai mult s-a vorbit despre copilul meu și soția mea”, a mărturisit Sălăgeanu, la GSP Live. 

Adrian Sălăgeanu: „Porumboiu mi-a înjurat copilul și soția!”

Fostul fundaș spune că tratamentul primit din partea lui Porumboiu îi provoacă și acum un gust amar.

“Dânsul vorbea multe și făcea puține. Supărarea mi-a trecut, dar mai mult sunt scârbit sau dezamăgit de atitudinea pe care dânsul a avut-o față de mine. Dacă eu joc meci de meci, tu spui că-mi dai banii, dar apoi mă înjuri? Îmi înjuri copilul și soția... ce să mai zic despre acel om? 

„Porumboiu mi-a înjurat copilul și soția!” » Acuzații frontale ale fostului jucător de la FC Vaslui: „Pagube de ordinul sutelor de mii de euro”
Adrian Sălăgeanu, în perioada petrecută la FC Vaslui / foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Aveam restanțe salariale. Am mers la el și i-am spus că am nevoie de bani, că am copil, dar am fost înjurat! S-au întâmplat mult mai multe lucruri, s-au spus mult mai multe lucruri. Probabil că așteptau să reacționez într-un fel, să fac un pas greșit, pe care nu l-am făcut, sunt un om civilizat, așa cum m-a învățat mama mea, care a fost educatoare 45 de ani. 

A fost o dezamăgire, dar viața merge înainte. Am rămas, totuși, cu un gust amar după acest episod”, a rememorat Sălăgeanu, la GSP Live. 

44 de meciuria strâns Adrian Sălăgeanu la FC Vaslui, pentru care a înscris un gol

Citește și: 

EXCLUSIV Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat

Doar FCSB a rămas în afara regulamentului! Situație unică în Superligă la clubul lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Martie 2023, 17:58
Postat de emil1986 pe 17 Martie 2023, 14:42

Oltean cu creierul mic, mic de tot.

Cum să fie, mă, oltean când e din Carei?!?

emil1986
emil1986  •  17 Martie 2023, 14:42

Oltean cu creierul mic, mic de tot.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 Martie 2023, 13:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează