FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ADRIAN STOIAN LA FCSB // Primele declarații ale lui Stoian după transferul la FCSB » Și-a asumat deja rolul de lider: „Sper să nu fiu criticat de Gigi Becali”

Adrian Stoian a susținut azi prima conferință de presă în tricoul FCSB-ului // FOTO: Cristi Preda +2   FOTO
Adrian Stoian a susținut azi prima conferință de presă în tricoul FCSB-ului // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 14:36

FCSB // Adrian Stoian, 27 de ani, mijlocașul transferat de FCSB de la Crotone, a susținut azi, în cantonamentul din Spania, prima conferință de presă în calitatea de jucător al roș-albaștrilor. 

„Sper, cu ajutorul echipei, să nu-i dăm ocazia lui Gigi Becali să ne critice, sper să primim doar laude. I-am spus că vin cu inima deschisă la această echipă şi sper să-mi fac datoria cât mai bine.

Cred că am făcut un pas înainte, nu unul înapoi, având în vedere că Steaua se bate la titlu și la cupele europene în fiecare an. Sper să câștigăm titlul, trebuie să reușim cât mai repede să-i ajungem pe cei de la CFR Cluj. Am venit pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Adrian Stoian

I-a entuziasmat pe colegi

Mijlocașul se gândește deja cum să își ajute colegii și vrea să îi ia sub aripa sa pe puștii din vestiar: „O să încerc să-i ajut mult pe tineri după ce mă voi acomoda aici. Competiția e foarte mare în echipă și eu cred că toți jucătorii sunt de aceeași valoare. 

Am vorbit cu Bălaşa, cu Romario Benzar, cu Florin Tănase despre venirea mea aici, erau foarte fericiţi că vom juca împreună. Sunt sigur că mă vor ajuta, iar perioada mea de acomodare va fi mult mai ușoară”.

8 goluria marcat Stoian în 95 de meciuri disputate în Serie A

...despre postul pe care va evolua: „Nu știu încă unde voi juca, întrebați-l pe Mister. Nu am un post definit, în ultimul timp am jucat pe mai multe posturi”

...despre tatuajul cu sigla Universității: „Va rămâne pe braț, a fost făcut cu sentimente când mi l-am tatuat. Care e adevărata Craiova? Documentele zic ceea ce zic și fiecare susține ce echipă vrea”

...despre laudele lui Gică Popescu: „A fost un model pentru mine în carieră, vreau să-i mulțumesc lui și tuturor care au vorbit frumos despre mine în aceste zile”

„Am învățat din fotbalul italian tactica și disciplina din teren. M-a maturizat experiența din Italia. Totuși, maturizarea vine în funcție de vârstă, indiferent că stai în România sau în străinătate”
Adrian Stoian

Vezi și: FCSB // Aşa va arăta primul „11” al lui Mihai Teja » Avantajele și dezavantajele aduse de noile mutări și trecerea la 4-3-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
suporterucv
suporterucv  •  16 Ianuarie 2019, 19:58

”Documentele zic ceea ce zic și fiecare susține ce echipă vrea”...o declaratie inteleapta in sfarsit. Bravo lui !!

dinamo100
dinamo100  •  16 Ianuarie 2019, 19:00

Niciodata un fotbalist roman venit din strainatate in Liga I nu a dat o satisfactie deosebita! Ma mir cum conducatorii lui fcsb nu au observat acest lucru pana acum!

1779502482283942
Emil Nae  •  16 Ianuarie 2019, 18:36

un alt ratat in lumea buna a fotbalului vine pe post de mare vedeta la lumea a IV a fotbalului eu sincer nici macar nu am auzit de asta pina sa vina ca mare vedeta la fc becali.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează