FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Doar în fața ei cedează Adrian Șut: „În ea am cea mai mare încredere și simt că va fi mereu lângă mine”. Mesaj din cantonament

Adrian Șut pe Instagram +9   FOTO
Adrian Șut pe Instagram

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 10:16

Adrian Șut, 24 de ani, este căsătorit din vara 2023 cu Bianca, după o relație de patru ani. ”Pentru mine e cel mai frumos așa, mereu aștept să mă întorc acasă cât mai repede”, a declarat fotbalistul pentru GSP.ro, ținând să transmită un mesaj de suflet din cantonamentul de la Belek.

Adrian Șut, 24 de ani, face parte din grupul "jucătorilor cuminți" de la FCSB. Fără tatuaje, "îmi place să văd la alții, dar nu la mine", a povestit fotbalistul într-un interviu acordat pentru GSP.ro. Fără frizuri fistichii, "nu mi se potrivesc, nu e stilul meu, nu am stresul fixativului".

Pe inelarul mâinii stângi, mijlocașul poartă verigheta, se joacă de câteva ori cu prețioasa bijuterie pe durata dialogului. De fapt, de la acest "joc" a pornit un scurt dialog cu fotbalistul care cochetează și cu echipa națională.

Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: carieră născută din lacrimi, pasiunile lui, melodia care-l motivează înaintea meciurilor
FCSB
Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: carieră născută din lacrimi, pasiunile lui, melodia care-l motivează înaintea meciurilor

Adrian Șut, declarație de dragoste din Antalya pentru femeia vieții lui: "Îți mulțumesc. Te iubesc!"

- Observ că ai verighetă, ești căsătorit de tânăr, n-ai așteptat să faci pasul important mai încolo.
- Atât timp cât găsești persoana potrivită, care te face fericit, care te face să te simți iubit, faci pasul fără să te gândești. Eram la fel de responsabil și când nu eram căsătorit. E o viață frumoasă.

- Ce reprezintă femeia de lângă tine pentru carieră?
- A fost persoana care tot timpul a fost alături de mine. Și când nu am avut momente bune, când am fost accidentat, când nu puteam să joc, când eram operat. Mi-a fost alături și nu m-a lăsat să stau supărat. M-a ajutat să trec peste și să muncesc. În ea am cea mai mare încredere și simt că va fi mereu lângă mine.

- Cât de important este ca sportiv de performanță să aibă o relație stabilă, să aibă liniște?
- Fiecare își alege cum să-și trăiască viața. Pentru mine e frumos așa, sunt responsabil, știu că acasă mă așteaptă cineva. Mereu aștept să mă întorc acasă cât mai repede.

Adrian Șut și Bianca, bruneta care i-a furat inima!
Adrian Șut și Bianca, bruneta care i-a furat inima!
Adrian Șut și Bianca, bruneta care i-a furat inima!
Adrian Șut și Bianca, bruneta care i-a furat inima!
Adrian Șut și Bianca, bruneta care i-a furat inima!
+5 FOTO

- Cum o cheamă și dacă vrei îi poți transmite un mesaj!
- O cheamă Bianca și... Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci alături de mine, pentru că mă ajuți și mă faci să fiu fericit. Te iubesc!

25de meciuri și 2 goluri a adunat Șut în această ediție în tricoul FCSB

Adrian Șut s-a căsătorit în iunie 2023, după patru ani de relație

Adrian și Bianca s-au căsătorit acasă, în Bihor, în iunie 2023. La un an după ce a cerut-o de soție în Dubai, într-o vacanță memorabilă pentru cei doi.

Nașii cuplului au fost Florin Achim, care a evoluat alături de Șut la FCSB până în februarie 2023. Povestea de dragoste a celor doi tineri a început în urmă cu cinci ani. 

"Împreună pentru totdeauna. Mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de trei ani și pentru ceea ce ești. Te iubesc", a fost mesajul transmis, la acea vreme, de Bianca Negrescu.

2milioane de euro este cota lui Adrian Șut conform transfermarkt

Și la nuntă s-a cântat despre Steaua

La nunta fotbalistului, a fost invitat, printre alții, cântărețul Adi de la Vâlcea. I-a cântat lui Adrian Șut "Steaua e numai una", refren preluat și de restul nuntașilor, melodie urmată de refrenul de la Scooter - "Maria", cel care se aude când FCSB înscrie pe Arena Națională.

Șut a mărturisit și în interviul acordat Gazetei Sporturilor că atât el, cât și întreaga lui familie, este susținătorul grupării roș-albastre de foarte mulți ani.

115meciuri a strâns Șut pentru FCSB, 10 goluri și 3 assist-uri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Adrian Șut, despre impactul pe care l-a avut ultimul eșec în lupta la titlu: „Nu-mi venea să mai ies din casă!”. Cum vrea să ajungă în lotul pentru Euro

EXCLUSIV // VIDEO Italianul care a făcut junioratul la AC Milan și Inter le promite play-off-ul fanilor săi din Superliga: „Una dintre cele mai bune echipe din România”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  20 Ianuarie 2024, 10:59

Cei ce rezistă să citească întreg articolul (ușor patetic), sunt "răsplătiți" de finalul apoteotic: "La nuntă, Adi de la Vâlcea i-a cântat lui Adrian Șut "Steaua e numai una", refren preluat și de restul nuntașilor, melodie urmată de refrenul de la Scooter - "Maria", cel care se aude când FCSB înscrie pe Arena Națională. Șut a mărturisit și în interviul acordat Gazetei Sporturilor că atât el, cât și întreaga lui familie, este susținătorul grupării roș-albastre de foarte mulți ani". Iextraordinar!! Există oare articole ale GSP despre fotbaliști ai altor cluburi decât Fcsb, în care "dragostea pentru culori" să răzbată atât de puternic?? Mira-m-aș...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează