FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Adrian Șut a dat din casă: cel mai amuzant, cel mai fițos, cel mai arătos, cel mai bun la sfaturi + Cum l-a motivat Radu Drăgușin

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 20:24 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 22:51

Adrian Șut, 24 de ani, le-a schițat un scurt portret câtorva coechipieri. Plecând de la subiectul transferului lui Radu Drăgușin la Spurs, actualul mijlocaș al FCSB a explicat cum ar gândi el mutarea carierei pentru el

Adrian Șut, 24 de ani, a devenit prin forțele sale un fotbalist important în mecanismul celor de la FCSB, liderul clasamentului. Copilul din Cociuba Mare, un sat cu 2.500 de suflete, a crescut și este titular de drept la principala pretendentă la câștigarea campionatului.

8puncte are FCSB avans față de CFR Cluj (locul 2), 10 față de Universitatea Craiova (locul 3) și 11 față de Rapid

Adrian Șut, omul din afara fotbalului: de la copilăria cu lacrimi la cum a evitat viața de pierzanie a Capitalei

Mijlocașul care bate și la porțile echipei naționale a oferit un interviu in extenso Gazetei Sporturilor în cantonamentul de la Belek, în care a dezvăluit diverse detalii din carieră și viața personală. În primul episod, publicat deja pe GSP.ro, microbiștii au putut afla povestea plină de sensibilitatea începuturilor ardeleanului în fotbal.

Un puști plecat de lângă părinți, de la sat, care a crescut de la 11 ani la internat, alături de alți 10 copii într-o cameră, care a plâns ziua și noaptea, singur, fără ai săi, de lunea până vineri, într-o lume mare și rece. În weekend-uri se întorcea acasă, fericit când ajungea, trist la plecare. Totodată, ați putut afla ce fel de om este Adrian Șut în afara terenului: "Nu dau mulți bani pe haine, banii se fac greu și se cheltuie ușor.

De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii
FCSB
De ce a lipsit Florinel Coman de la antrenamentul FCSB-ului + Ngezana și-a surprins plăcut coechipierii

Nu poți cheltui tot ceea ce câștigi, viața de fotbalist este scurtă. Viața de București te poate fura, cluburile de noapte, femeile... Dar eu nu am vicii, de aceea am ajuns aici, unde sunt acum", a declarat printre altele mijlocașul roș-albaștrilor.

Dacă aș avea puteri supranaturale, mi-ar plăcea să fi mers o zi la antrenamentele Barcelonei, să-l văd pe Busquets cum se pregătește, mi-a plăcut mereu de el ca om
Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Faceți cunoștință cu câțiva dintre jucătorii FCSB, din afara gazonului!

Adrian Șut a acceptat să-i caracterizeze pe câțiva dintre coechipierii săi. Chiar s-a amuzat de moment. Bihoreanul a fost achiziționat de Gigi Becali în vara 2019. A mai jucat un sezon împrumut la Academica Clinceni, de unde FCSB l-a transferat, apoi a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

După ce a trecut peste câteva accidentări, până s-a acomodat la antrenamentele lui Tommy Neubert, cum el însuși a mărturisit, mijlocașul central s-a impus în primul 11. Acum, chestionat de reporterul GSP.ro, i-a caracterizat pe câțiva dintre colegii săi. Iată ce-a ieșit:

- Cel mai amuzant? 
- Coman

- Cel mai fițos? 
- Dawa

- Cel mai încăpățânat? 
- Olaru

- Cel mai arătos? 
- Octavian Popescu

- Cel mai muncitor la sală? 
- Ovidiu Popescu

- Cel mai liniștit? 
- Udrea

- Cel mai bun la sfaturi? 
- Radunovic

Am început n fotbal ca număr zece, chiar atacant. Apoi, domnul Adrian Iencsi m-a descoperit ca închizător la Unirea Jucu. M-a întrebat dacă vreau, dacă pot să joc număr 6. I-am răspuns că dacă dânsul crede că postul mi s-ar potrivi, eu sunt de acord. Și, de-atunci, am rămas număr 6
Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Ce-ar lua în calcul Adrian Șut în perspectiva unui transfer extern: ”Unde pot să-mi cresc nivelul, nu bani. Bani, oricum, ai dacă ajungi acolo”

Totodată, tânărul fotbalist de la FCSB a povestit ce impact a avut asupra sa transferul anului în fotbalul românesc, cel al lui Radu Drăgușin la Tottenham, 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro din bonusuri.

”E un transfer incredibil, toată lumea știe că e un jucător serios, profesionist, mi se pare că merită. Nu s-a grăbit, a fost și în Serie B, și în Serie A, a jucat și la Sampdoria, și la Salernitana, nu doar la Genoa. A muncit mult. Este un exemplu pentru noi. Cred că ne ajută să credem mai mult că putem prinde astfel de transferuri și muncind poți face orice.

(Tu ce-ai alege între Tottenham și Bayern, dacă ți s-ar ivi ocazia?) Nu știu (zâmbește). Chiar nu știu. Nu sunt în situația... Când ești implicat, calculezi toate lucrurile.

(Tu ce-ai lua în calcul?) Unde pot să-mi cresc nivelul, să învăț cât mai multe. Bani? La nivelul ăla... Oricum va câștiga foarte bine. Cred că-ți dorești să progresezi și să ajungi în top.

Cred că m-aș adapta cel mai bine în Spania. Îmi plac și Premier League, și Serie A, dar consider că mi s-ar potrivi Spania. Sunt fan Barcelona”, a mai spus Șut pentru GSP.ro.

Drăgușin va reuși la Londra, va fi o presiune pozitivă pentru el. Și-a îndeplinit visul, își dorea mult să ajungă în Premier League. Nu poate decât să se bucure, să muncească foarte mult, asta va face, îl văd ca un jucător serios, profesionist, când își va primi șansa, își va câștiga locul de titular. Este calculat, liniștit, profesionist
Adrian Șut, mijlocaș FCSB

115meciuri a strâns Șut pentru FCSB, 10 goluri și 3 assist-uri

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ștefan Târnovanu se imaginează deja campion cu FCSB: „De obicei, atragi acel lucru” » Pe cine vede principala rivală la titlu

EXCLUSIV // VIDEO Olandezul care vede România producând surprize la Euro 2024: „Mi-ar plăcea să ne întâlnim pe traseu” » Care ar fi cheia succesului

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  19 Ianuarie 2024, 00:18

- Cel mai amuzant? Gigi Becali. - Cel mai fițos? Gigi Becali. - Cel mai încăpățânat? Gigi Becali. - Cel mai arătos? Gigi Becali. - Cel mai muncitor la sală? Mihai Stoica. - Cel mai liniștit? Gigi Mustață. - Cel mai bun la sfaturi? Gigi Becali.

observator_federal
observator_federal  •  19 Ianuarie 2024, 00:15

- Cel mai amuzant? Gigi Becali. - Cel mai fițos? Gigi Becali. - Cel mai încăpățânat? Gigi Becali. - Cel mai arătos? Gigi Becali. - Cel mai muncitor la sală? Mihai Stoica. - Cel mai liniștit? Gigi Mustață. - Cel mai bun la sfaturi? Gigi Becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează