FOTBAL  »  Superliga  »  TRĂDARE

EXCLUSIV Scandal în Adunarea Generală de la LPF » „Omul lui Burleanu” a trădat, iar șefii cluburilor, în frunte cu Cârțu, au sărit să-i ceară socoteală!

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 13:59 / Actualizat joi, 04 martie 2021 14:20

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, i-a înfuriat pe președinții cluburilor de Liga 1 cu o mișcare făcută în Comitetul Executiv de pe 25 februarie, de care aceștia au aflat abia astăzi, în Adunarea Generală de la LPF, care a început la ora 12:00. 

Ciprian Paraschiv a fost promovat de politic în toate funcţiile pe care le-a deţinut

Paraschiv a participat la ședința Comitetului Executiv al FRF din 25 februarie în din partea LPF, în calitate de reprezentant al cluburilor din Liga 1 (funcție pe care o ocupă alături de Valeriu Argăseală, de la FCSB), însă a ales să voteze pe un subiect sensibil împotriva Ligii, fără să se consulte cu oficialii echipelor de prim eșalon.

Mai exact, Paraschiv a votat „varianta pro Burleanu” cu privire la introducerea arbitrajului video, aceea ca VAR-ul să fie condus de FRF și costurile să fie acoperite de LPF!

Ciprian Paraschiv, apostrofat azi în Adunarea Generală

Șefii cluburilor din Liga 1 au aflat despre mișcarea lui Paraschiv abia astăzi, în  Adunarea Generală de la LPF, și s-au înfuriat. Oficialului de la Poli Iași i-a fost reproșat că a votat anti-cluburi și LPF, Sorin Cârțu fiind unul dintre cei mai vocali în a-și exprima nemulțumirea, informează surse autorizate GSP din sală. 

Paraschiv are o relație apropiată de Burleanu, după ce a petrecut 6 ani în birourile de la Federație, până în 2020, după ce în 2014 șeful FRF l-a numit pe postul de director de dezvoltare. 

În plus, FRF i-a făcut un mare favor lui Paraschiv și echipei din Iași în vara anului trecut, când s-a decis schimbarea formatului Ligii 1. Faptul că nimeni nu a retrogradat a avantajat-o direct pe Poli Iași, care se afla în subsolul clasamentului.

VIDEO. Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

Mai multe știri despre subiectul VAR:

Acuzaţii grave către LPF și FRF: „Structuri de tip mafiot! Nu o să accept niciodată așa ceva!”

După Becali, încă un patron din Liga 1 e gata să dea bani pentru VAR! Ce plan are LPF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  04 Martie 2021, 18:57

Pai Liga e clar, in mana cuviosului mafiot!Dupa ce ca Justin Stefan(secretar general),este nepotul lui Argaseala,iata aflam ca reprezentant al cluburilor la adunarea tinuta la Federatie, a fost ...Argaseala!

stoichkov10
stoichkov10  •  04 Martie 2021, 16:03

"Faptul că nimeni nu a retrogradat a avantajat-o direct pe Poli Iași, care se afla în subsolul clasamentului", gata, stiu de cine e scris "articolul" asta, nu inteleg de ce nu semneaza.

albastru.palmat
albastru.palmat  •  04 Martie 2021, 14:43

Adica, firesc nu va fi var, nu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează