FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Adversara lui Dinamo de azi, fără antrenor pe bancă

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 16:02 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 16:05

Cu puțin timp în urmă, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat decizia în legătură cu antrenorul lui Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), eliminat la pauza meciului cu FCU Craiova, încheiat cu scorul de 1-1. Tehnicianul ieșenilor nu va putea fi pe bancă la meciul cu Dinamo.

  • Poli Iași - Dinamo se joacă astăzi, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și este televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.
Dinamo vrea să îmblânzească „fiara”: „Acum 5 ani a fost la un pix distanță de a ne antrena. Dincolo de ce va fi diseară, îți mulțumim!”
POLI IAȘI - DINAMO
Dinamo vrea să îmblânzească „fiara”: „Acum 5 ani a fost la un pix distanță de a ne antrena. Dincolo de ce va fi diseară, îți mulțumim!”

Leo Grozavu, suspendat două etape și amendat cu 320 de lei

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat că antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, a fost suspendat două etape și amendat cu 320 de lei.

Grozavu fusese eliminat marți, la pauza meciului de la Craiova, cu FC U 1948. Astfel, tehnicianul ieșean nu va sta pe banca echipei sale la partida din această seară, de la Iași, cu Dinamo București.

Când a mai fost suspendat în acest sezon, Grozavu nu a venit la stadion la duelurile de acasă, el urmărind disputele echipei sale din fața televizorului. Antrenorul ieșenilor va rata și ultima partidă din sezonul regulat, de la Galați, cu Oțelul.

Leo Grozavu a încasat în acest sezon 5 cartonașe galbene și 2 roșii în cele 25 de meciuri în care a stat pe bancă, în alte trei fiind suspendat.

FOTO. Leo Grozavu, eliminat la pauza meciului Poli Iași - FCU Craiova

+4 FOTO

Nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic, antrenorul lui Poli Iași a vrut să-i ceară socoteală „centralului”, doar că a depășit limita.

Mai mult, chiar a vrut să intre în cabina arbitrilor, fiind oprit cu greu de forțele de ordine.

Pe imagini se vede cum Grozavu îi reproșează ceva arbitrului, care vrea să treacă pe lângă el. La un moment dat, tehnicianul îl prinde câteva secunde de mână. Îi dă drumul și continuă să-i reproșeze deciziile. Moment în care Feșnic îi dă cartonaș roșu.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Leo Grozavu acuză: „Este un campionat care a fost viciat!”

Vezi și alte știri:

Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă
POLI IAȘI - DINAMO 0-0
Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă
Imagini spectaculoase de la Iași » Dinamo, întâlnire specială cu suporterii
DINAMO
Imagini spectaculoase de la Iași » Dinamo, întâlnire specială cu suporterii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează