FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO

Dinamo vrea să îmblânzească „fiara”: „Acum 5 ani a fost la un pix distanță de a ne antrena. Dincolo de ce va fi diseară, îți mulțumim!”

Fără un stadion propriu, „câinii” evoluează în prezent pe Arcul de Triumf și pe Arena Națională / FOTO:Facebook@ Dinamo București
Fără un stadion propriu, „câinii” evoluează în prezent pe Arcul de Triumf și pe Arena Națională / FOTO:Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 15:27 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 16:00

Reprezentanții clubului Dinamo au postat un mesaj de mulțumire pentru Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, adversarul de diseară, chiar înaintea „meciului salvării”. ♦ Un mesaj de apreciere pentru cariera acestuia în alb-roșu. ♦ Tehnicianul moldovenilor tocmai a fost anunțat că a fost suspendat două etape pentru cearta cu arbitrul Horațiu Feșnic

Dinamo joacă diseară în Copou, de la ora 20:00, în deschiderea etapei #29 a Superligii. Un meci al salvării între Poli Iași și Dinamo, două contracandidate directe la evitarea retrogradării, în acest moment, moldovenii fiind la 6 puncte în fața "câinilor".

0-0a fost rezultatul meciului direct dintre Dinamo și Poli Iași în toamnă, la București

Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă
POLI IAȘI - DINAMO 0-0
Dinamo ratează o victorie vitală la Iași » Clasamentul actualizat din Superligă

Leo Grozavu a fost suspendat două etape, fix ultimele din sezonul regulat

Înaintea acestui duel foarte important, atât pentru echipa sa, cât și pentru configurația play-out-ului ce va urma, Leo Grozavu (56 de ani) a fost anunțat că a primit două etape de suspendare după iureșul cu arbitrul Horațiu Feșnic, etapa trecută, cu FCU Craiova (1-1). Plus o penalitate de 320 de lei.

Astfel, antrenorul nu-și va putea ajuta elevii de pe bancă nici diseară, nici în ultima rundă din play-off, cu Oțelul, în deplasare, un duel al orgoliilor. O pierdere importantă pentru ieșeni.

3victorii a bifat Poli Iași cu Dinamo în sezonul din Liga 2, când moldovenii au promovat de pe prima poziție a clasamentului, iar roș-albii după barajul cu FC Argeș

Leo Grozavu a fost aproape de două ori să semneze cu Dinamo în vara 2019. O dată a așteptat doar în zona aeroportului Otopeni, degeaba!

În urmă cu puține momente, în chiar ziua jocului direct, reprezentanții clubului Dinamo au publicat o știre pe rețelele de socializare în care au ținut să-i mulțumească lui Leo Grozavu pentru cei 6 ani petrecuți în Ștefan cel Mare, în urmă cu trei decenii!

Tehnicianul a fost aproape în vara 2019 de două ori să semneze cu roș-albii, a sosit în Capitală, o dată n-a depășit zona aeroportului Otopeni!, însă nu a ajuns la consens cu oficialii de atunci ai clubului, așa cum GSP.ro a informat la vremea respectivă.

Dinamo era implicată la acea vreme într-un război intern de proporții, după mazilirea lui Mircea Rednic și numirea lui Eugen Neagoe ca antrenor principal, apoi problemele de sănătate ale lui "Geană".

Mesajul lui Dinamo pentru Leo Grozavu: „Dincolo de ce se va întâmpla diseară, îți mulțumim pentru tot!"

„Ne-am obișnuit, în ziua meciului de SuperLigă, cu statistica întâlnirilor directe, cu cifrele adversarilor sau cu delegările anunțate de Comisia Arbitrilor.

Astăzi e despre el, un fost jucător important în istoria clubului. Venit la Dinamo în vara anului 1992, de la Baia Mare, când echipa noastră era îmbrăcată în haine de campioană sub conducerea regretatului Florin Halagian, avea să joace în tricoul alb-roșu timp de 6 sezoane competiționale, până în 1998.

A evoluat pentru Dinamo într-o perioadă tulbure din viața clubului. Dinamo nu prea mai era echipa Ministerului, iar banii din transferurile semnate de Vasile Ianul erau din ce în ce mai puțini.

În fine, aici a adunat peste o sută de meciuri în Divizia A de pe-atunci, mai exact 105 și 5 goluri, a jucat cu Cagliari, cu Trabzonspor, a reprezentat Dinamo în cupele europene, fiind convocat de două ori și la prima reprezentativă a României, în '94, alături de Generația de neuitat.

Acum 5 ani, a fost la un pix distanță de a antrena Dinamo, după infarctul suferit de Eugen Neagoe pe Arena Națională. N-a fost să fie.

Dincolo de ce se va întâmpla în această seară, în Copou, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo, LEO GROZAVU!", a publicat clubul Dinamo pe rețelele de socializare.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Alex Chipciu, vânat de hackeri » Suma uriașă dispărută din cont

EXCLUSIV // VIDEO Argentinianul din Superliga a explicat ce diferențe sunt între România, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importantă, o apreciez din plin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  01 Martie 2024, 22:44

Iesenii au avut un noroc grozav!

rocky3
rocky3  •  01 Martie 2024, 16:08

După ce că l-au furat, acum l-au mai și suspendat! Ca pe vremea lui Valentin Ceaușescu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează