FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE FĂRĂ PRECEDENT LA PLOIEŞTI

GALERIE FOTO Agresorul lui Galamaz a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Dragoş Enache, cel care l-a lovit pe George Gamalaz, a consumat alcool şi s-a drogat înainte de incident +4   FOTO
Dragoş Enache, cel care l-a lovit pe George Gamalaz, a consumat alcool şi s-a drogat înainte de incident

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 19:10

UPDATE 19:00 // Tribunalul Ploieşti a confirmat solicitarea Parchetului şi agresorul lui Galamaz, Dragoş Petruţ Enache, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE 17:00 // Informaţia că agresorul era sub influenţa drogurilor este confirmată de organele de anchetă: "Potrivit buletinului de analiză toxicologică, Dragoş Petruţ Enache se afla sub influenţa unei substanţe psihotrope (drog de mare risc)", se arată într-un comunicat al Parchetului instanţei supreme.

Testul rapid antidrog atestă prezenţa în sînge a metamfetaminei, un drog care cauzează stări de euforie şi este un puternic stimulent pentru sistemul nervos central.

UPDATE // La 15:15, Agresorul lui Galamaz se află în faţa instanţei care va decide dacă îi dă 29 de zile de arest preventiv. Şedinţa este ţinută în Cameră de Consiliu, nu e publică, iar verdictul umează să fie dat în această după-amiază.

Surse din preajma anchetatorilor au dezvăluit pentru Gazetă că acoliţii lui Dragoş Enache strîng bani pentru a-i angaja un avocat celui care i-a produs fractura lui George Galamaz.

UPDATE // La 12:48, Enache a fost adus la Parchetul din Ploieşti într-un Logan roşu, cu girofarurile în funcţiune. Întrebat care este motivul pentru care a făcut ce a făcut, agresorul a spus că nu are nici o explicaţie.

UPDATE // Jandarmeria l-a identificat şi pe cel de-al doilea suporter care apare pe imaginile video că a încercat să pătrundă pe teren la Petrolul- Steaua. Tînărul de 25 de ani a fost amendat cu 3.000 de lei şi a primit o interdicţie de doi ani pe stadioane

UPDATE // Alina Comăniţă, purtător de cuvînt Parchetul din Ploieşti: "Dragoş Enache este judecat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru ultraj contra bunelor moravuri. La percheziţie nu s-au descoperit asupra lui arme albe. Legat de varianta că ar fi fost  drogat, deocamdată nu avem nici un raport oficial.

UPDATE // În timp ce jurnaliştii aşteaptau în faţa Parchetului din Ploieşti aducerea lui Enache, 15-20 de suporteri din galeria Petrolului şi-au făcut apariţia în acelaşi loc, iar trei dintre ei au venit la gardul despărţitor şi au început să-i ameninţe pe jurnalişti. Apariţia cîtorva jandarmi a liniştit lucrurile.

UPDATE // Agresorul lui Galamaz a stat azi-noapte în arestul din Cîmpina, iar astăzi va fi adus la Parchetul din Ploieşti. Apoi va fi prezentat în faţa Judecătoriei Ploieşti pentru un verdict în cazul cererii procurorilor de acordare a unui mandat pe 29 de zile pe numele lui Dragoş Enache. Acuzarea în acest moment este de ultraj împortiva bunelor moravuri. În funcţie de zilele de spitalizare ale lui Galamaz, încadrarea juridică se poate schimba în lovire sau vătămare corporală. I-a fost stabilită şi alcoolemia, 0,29, adică era "sub influenţa băuturilor alcoolice. La constituţia sa poate însemna că a băut 4.5 beri", a precizat pentru GSP.ro, Daniel Radu, purtător de cuvînt Poliţia Ploieşti.

Dragoş Enache, suporterul Petrolului care a intrat, aseară, pe terenul de joc la meciul cu Steaua şi l-a lovit pe George Galamaz cu pumnul în faţă, a consumat droguri înainte de comiterea gestului!

După ce a fost reţinut de jandarmi, Enache a fost condus la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde i s-au recoltat probe de sînge. Rezultatele preliminare au arătat că huliganul consumase droguri înainte de a intra pe stadion, cel mai probabil amfetamine. Testele ar putea fi repetate la Institutul de Medicină Legală pentru confirmarea rezultatelor preliminare. Enache a mai declarat medicilor că a consumat mai multe doze de bere, informează observatorulph.ro.

Citeşte şi
Incidentul de la Ploieşti a fost premeditat » Huliganul din grupul "Drogaţii"

Ce spune regulamentul: Martinovici şi Stanca apăraţi de ROAF. Petrolul suspendată pînă la vară?

Observatorul de joc, Paul Cazan, acuză Petrolul: "A fost premeditare"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (236)
axl41
axl41  •  01 Noiembrie 2011, 01:15
Postat de axl41 pe 31 Octombrie 2011, 21:46

Despre partea mea acest caz este similar cu cel in care au fost implicati Adrian Mutu si ospatarul albanez. Baiatul ala din Ploiesti merita aceeasi pedeapsa pe care a primit-o si Adrian Mutu.

Ce este asa o mare tragedie ceea ce s-a intamplat la meciul de la Ploiesti. Cate meciuri cu portile inchise ati vazut voi in Anglia sau in Italia? Ce? Acolo nu intra spectatori pe terenurile de sport? Jimmy Jump ala o fi roman? Si ati auzit vreodata de suspendari de stadioane? Fotbalul este urat fara spectatori. Daca baiatul din Ploiesti asta a gresit o sa se ocupe legea de asta. Nu este rostul presei sa dea condamnari si verdicte. Gardos i-a rupt piciorul unuia pe un teren de fotbal. Cu ce e mai presus de Dragos din Ploiesti?

mihaibz2005
mihaibz2005  •  01 Noiembrie 2011, 00:05

Totul se putea evita foarte usor...O masina a timpului si un prezervativ si muie cu sapa a.k.a. ultras n ar mai fi existat.

traznea
traznea  •  01 Noiembrie 2011, 01:03

nebunul ne reprezinta nici galeria Petrolului si nici orasul,, este o rusine ce s-a intimplat ... dar vreau ca toti cei care s-au isterizat aseara si azi sa imi spuna si mie daca au reactionat la fel cind MM Stoica a avut un gest similar ( nu spuneti ca asta a avut box ca deja aberam si nu e cazul ; daca avea asa ceva Galamaz era mort acum !!) ? Priviti videoul de aici si spuneti mi diferenta : ://www.youtube.com/watch?v=xSHV0WA2l8k . si culmea parca atunci era vorba de managerul general al Stelei , nude un oarecare aflat sub influenta alcoolului .dar nu evident ca nu sa intimplat mare lucru , lucrurile s-au reglat repejor si mass -media de kkt de la noi a dat-o in alte subiecte !!

Vezi toate comentariile (236)
Comentează