FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

Aici se decide totul! 3 puncte tari înainte de încleștarea zilei: Viitorul-Steaua!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 21:07

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi explică: Viitorul-Steaua înseamnă un meci între superlativele momentului în campionat: se întâlnesc cei mai tehnici, cei mai ofensivi, cei mai agresivi!

Viitorul-Steaua promite să fie un meci spectaculos. Partida de azi opune cele mai în formă echipe din campionat. Asta spune randamentul pe care l-au arătat formațiile în runda trecută, în care fiecare dintre ele a avut parte de adversar complicat: trupa lui Reghecampf a învins liderul Astra, iar oamenii lui Hagi au remizat, 1-1 cu Pandurii, într-un joc pe care l-au dominat, surprinzător, în fața unei echipe mai experimentate și bine organizate.

3 puncte tari din fiecare echipă:

Fundașul stânga: Cristi Ganea vs Marko Momcilovici
Opinia lui Tibor Selymes:
"Se vor întâlni doi dintre cei mai buni fundași stânga din campionat. Ganea mi se pare mai bun. De ce? Știe să dribleze, pleacă bine prin învăluire, pune presiune pe adversar. Parcă e mai aproape de stilul pe care-l aveam eu decât este Momcilovici. Sârbul are două avantaje: forța și jocul de cap, foarte bun pentru un fundaș lateral"

Fundaș central: Kevin Boli vs Fernando Varela
Opinia lui Emil Săndoi:
"Boli e atletic și are o bună viziune a jocului, dar Varela e cel mai bun apărător din România. Are forță, anticipație, e greu de scos din joc. În ciuda lipsei de viteză, Varela ar fi un punct tare în oricare echipă, fiindcă e constant. El asigură un echilibru și e util inclusiv în momentele în care echipa atacă, având control bun al balonului și capacitatea să apară periculos la faze fixe" z

Mijlocaș ofensiv: Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu
Opinia lui Gabi Balint:
"Ianis are viitorul înainte. Beneficiază de tehnică foarte bună și de o calitate pe care o văd tot mai rar: lovește mingea la fel de curat și cu aceeași forță cu ambele picioare. Evoluează sub o presiune uriașă, toată lumea îl compară cu Gică atunci când îl vede. Dar e ambițios și o să poarte presiunea, va ajunge jucător mare. Stanciu e deja adevăratul număr 10, liderul ofensiv al Stelei. A căpătat experiență și a preluat cu succes unele dintre atribuțiile pe care le avea Sânmărtean. Eu i-aș vedea la Euro pe amândoi, și pe Ianis, și pe Nicușor"

Cele mai tari cifre și analize sunt EXCLUSIV PRINT și pot fi citite răsfoind ziarul de astăzi sau downloadând Gazeta Digitală!

Tot în Gazeta de astăzi ai patru pagini despre supermeciul de handbal dintre România și Danemarca, dar și alte articole!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
100002473541087
Danut Ognean  •  21 Martie 2016, 11:53
Postat de gerulozaurus pe 19 Martie 2016, 07:09

dar tie nu ti-e rusine sa te expui asa in public fara tratament medicamentos ? :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Martie 2016, 10:43

PRIMUL AN...PRIMUL JAF Au retrogradat, dar n-au retrogradat La finalul primului sezon în Divizia A, în 1948, AS Armata s-a clasat pe locul 14 şi a retrogradat după ce a pierdut barajul de promovare-retrogradare cu formaţiile venite din eşalonul secund. Acelaşi sinistru general Dumitru Petrescu-Griviţa a contestat însă rezultatul partidei Poli Timişoara - FC Ploieşti 2-3, care a consfinţit promovarea ploieştenilor şi retrogradarea viitoarei echipe Steaua. Militarii susţineau că, la 2-0 pentru bănăţeni, arbitrul le-ar fi anulat acestora un gol valabil. Bineînţeles că s-a decis rejucarea partidei şi excluderea pe viaţă a arbitrului care "îndrăznise" să anuleze golul care ar fi salvat Armata

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  19 Martie 2016, 10:40

ASTIA VA SUNT PARINTII.. ***... Dumitru Petrescu, cel care a organizat şi înfiinţat Steaua, a fugit în URSS în 1935. Încadrat în Direcţia a VII-a a Armatei Roşii, se ocupa cu subminarea armatelor inamice Ana Pauker, pe numele real Hanna Rabinsohn, supranumită "Stalin cu fustă", a devenit agent sovietic încă din 1920

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează