FOTBAL  »  Superliga  »  PRIMUL TRANSFER AL CAMPIOANEI

Ajunge brazilianul Cassio miercuri să semneze cu CFR Cluj?

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Presa lusitană, care o citează pe cea braziliană, afirmă că brazilianul Cassio va ajunge miercuri la Cluj ca să semneze un contract cu campioana României, CFR Cluj. Sud-americanul, aflat momentan în vacanţă în ţara sa, i-ar costa pe ardeleni în jur de un milion de euro. Totuşi, şefii lui CFR nu au confirmat încă interesul pentru Cassio. Fotbalistul a fost unul dintre golgeterii Ligii Sagres, înscriind de 13 ori în sezonul încheiat recent pentru Leiria.

Atacantul Cassio, 26 de ani, 1,86 de metri înălţime, ar urma să semneze un acord valabil pe 3 sezoane cu CFR. Portughezii susţin că în contract ar putea fi trecute diverse clauze de performanţă prin care Uniao să cîştige şi mai mulţi bani dacă atacantul dă randament.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  29 Mai 2010, 22:50

Ajunge brazilianul Cassio miercuri să semneze cu CFR Cluj? Pai intrebati pe altii daca ajunge Cassio la Cluj? Pai noi de unde sa stim?Ce ar fi sa-i contactati impresarul,va poate si raspunde. Veniti si voi cu precizari nu cu intrebari...rolul nostru e sa comentam nu sa raspundem la intrebarile voastre jegoase.

 •  29 Mai 2010, 22:11

vai vai dar cata grija!!oricum ceea ce scrietzi voi e doar Can Can!!ar trebuii sa va denumitzi mai bine Can Can atzi fei pentru prima data in existentza voastra sinceri!!

 •  29 Mai 2010, 20:54

Ati nimerit vreodata un prezumtiv transfer al clujenilor?!? Nu cred!! Ei anunta un transfer doar DUPA ce s-au semnat actele!!! Nu mai aveti ce scrie?!? Ciobanul albanez nu va mai da "munitie"?!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează