FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a numit echipa-surpriză din Superligă de care se teme: „E capabilă să te spulbere”

Mihai Stoica / Foto: Imago Images
Mihai Stoica / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 11:32 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 16:51

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a făcut o alegere surprinzătoare atunci când a vorbit despre echipa capabilă să spulbere orice formație din Superliga, respectiv FCU Craiova.

Chiar dacă oltenii se află pe locul 12 în primul eșalon și au pierdut 4 jocuri din ultimele 5 partide din Liga 1, oficialul roș-albaștrilor a subliniat un paradox în privința grupării patronate de Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3
Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”

Stoica o consideră pe FCU Craiova o echipă capabilă să spulbere pe oricine în România, însă, în același timp, o formație care poate să piardă cu orice adversară. Caracterul imprevizibil al oltenilor este influențat de felul în care funcționează compartimentul defensiv al acestora.

FCU Craiova, considerată de Mihai Stoica o echipă imprevizibilă

„Când ai meci cu Craiova lui Mititelu, nu ştii cu cine joci, pentru că poţi să joci cu o echipă care te spulberă, cum a fost acel 4-0 cu Farul. Dar uite, ia meciul cu CFR Cluj 3-1, 75 de minute net superiori, apoi a fost o tâmpenie...

Este o echipă foarte imprevizibilă. Dacă sunt în formă şi nu fac greşeli în compartimentul defensiv, pot să te bată de să-ţi sune apa în cap, dar la fel pot pierde şi cu oricine”, a declarat Mihai Stoica, conform OrangeSport.ro.

FCU Craiova l-a pierdut pe Juan Bauza după înfrângerea cu CFR Cluj

FCU Craiova continuă să aibă probleme după eșecul suferit în fața celor de la CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-3, din etapa a 26-a a Ligii 1. Oltenii nu vor putea conta în următoarea rundă pe decarul Juan Bauza (27 de ani), suspendat după ce a văzut cartonașul galben, deși nu a jucat în niciun minut împotriva „feroviarilor”.

Mijlocașul ofensiv argentinian a fost menajat de către antrenorul Giovanni Costantino, care l-a lăsat pe banca pe rezerve pe parcursul întregii partide cu CFR Cluj din cauza unei accidentări ușoare. Acum, este sigur că Juan Bauza nu va evolua nici în etapa viitoare.

În minutul 90 + 3, Bauza a primit cartonașul galben din partea arbitrului Marian Barbu pentru proteste. Cum coordonatorul de joc al oltenilor a ajuns la al 4-lea avertisment în actualul sezon al Ligii 1, acesta nu va putea juca în runda următoare. FCU Craiova se va deplasa vineri la Sibiu, unde o va întâlni pe Hermannstadt, ocupanta locului 7 din Liga 1, de la ora 17:00.

5goluri și 5 pase de gol a bifat Juan Bauza în 17 meciuri din primul eșalon, din actualul sezon, pentru FCU Craiova

CFR Cluj a câștigat cu FCU Craiova, scor 3-1, în etapa #26 din Liga 1. Ardelenii rămân astfel la 3 puncte de Rapid (locul doi, 48 de puncte) și după această rundă. La rândul lor, oltenii continuă să se afle pe locul 12, ultima poziție care garantează menținerea în primul eșalon, cu 30 de puncte. FC Voluntari (locul 13 de baraj) are 27 de puncte.

Golurile partidei au fost înscrise de El Kaddouri (13'), Bîrligea (45+3') și Muhar (90+1'), de la oaspeți, în timp ce William Baeten (40') a marcat golul de onoare al gazdelor, care a menținut suspansul pe parcursul duelului.

Lider în campionat este FCSB cu 54 de puncte și un meci disputat mai puțin față de Rapid și CFR Cluj. Roș-albaștrii urmează să dispute partida din etapa a 26-a luni.

  • ”U” Cluj - FCSB se joacă luni, de la 20:30, și va fi transmis live text de către GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

VIDEO De ce crede Adrian Mititelu că FCU Craiova nu este pe o poziție mai bună în clasament: „Jumătate din golurile primite sunt gafe!”

Citește și:

Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său
MANCHESTER CITY
Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
PRO TV
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează