INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său

Erling Haaland la Manchester City, foto: Guliver/gettyimages
Erling Haaland la Manchester City, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 09:57 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 12:02

PSG se pregătește din timp pentru viața fără Kylian Mbappe, ai cărui reprezentanți negociază și cu Manchester City. Cotidianul The Times susține că parizienii ar fi revenit pe pista „Marcus Rashford”.

Se anunță mișcări spectaculoase de personal în această vară. Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG, anunțată săptămâna trecută, agită deja piața transferurilor.

Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3
Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”

Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez

Deși Real Madrid este mare favorită la serviciile superatacantului francez, Premier League nu este dispusă să renunțe așa ușor. Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, și-a exprimat deja interesul: „De ce nu? Dacă vrem să fim cea mai bună echipă trebuie să avem cei mai buni jucători și cele mai mari talente.

Asta-i clar! Atunci când un jucător de un asemenea calibru este pe piață trebuie să acționăm. Să ne încercăm șansa, chiar dacă Real Madrid este favorită”.

Mbappe lângă Haaland? Manchester City negociază cu starul francez + jucătorul surpriză pe care PSG îl vrea în locul său
Marcus Rashford (26 de ani)

Cadena Ser dezvăluie că Real Madrid are concurență pentru Kylian Mbappe

În același timp, postul de radio madrilen Cadena Ser, citat de Daily Mail, a dezvăluit că Manchester City a intrat la rându-i în cursă. Chiar înainte ca Mbappe să anunțe că nu va mai rămâne la PSG, unul dintre reprezentanții săi s-ar fi întâlnit cu oficiali ai campioanei Angliei și ai Europei. Discuția ar fi fost „una informativă”.

PSG? Deja se pregătește pentru viața fără Kylian. La meciul cu Nantes, 2-0, antrenorul Luis Enrique l-a lăsat pe bancă până-n minutul 62, iar clubul s-ar fi decis asupra jucătorului care-l va înlocui.

Marcus Rashford a mai fost în discuții la PSG și în 2022

Potrivit prestigiosului The Times, directorul sportiv Luis Campos îl vede drept potențial înlocuitor pe Marcus Rashford. Internaționalul englez a fost în discuții la parizieni și în 2022, când Mbappe s-a aflat la un pas de Real Madrid.

Atunci, nu s-a întâmplat nimic și, rămas la Manchester United, a avut un sezon 2022 - 2023 de vis: 30 de goluri în 56 de partide, în toate competițiile.

Victor Osimhen e varianta „B” a lui PSG

Vara trecută, Rashford a semnat un nou contract cu „diavolii”, pe 5 ani, numai că în 2023 - 2024 a ieșit în evidență mai mult prin indisciplină și chiar s-a pus la un moment dat problema vânzării lui.

Varianta „B” a lui PSG, dacă nu va reuși să-l aducă pe „Rash”,  este Victor Osimhen, de la Napoli. Nigerianul și-a prelungit contractul cu campioana Italiei în decembrie, dar are o clauză de reziliere cifrată la 120 de milioane de euro.

VIDEO. Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Mai puteți citi:

Colegul lui Mbappe de la națională anunță: „Știm cu toții unde merge, să fim serioși! Chiar credeți că vine aici?”

Erling Haaland a cedat » Gestul nervos al starului norvegian după remiza cu Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  18 Februarie 2024, 15:16

City e singurul loc ok unde ar putea ajunge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează