FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Verdict dur la GSP Live: „4 titulari folosiți aseară n-au ce să caute la FCSB! E cel mai slab pe care l-am văzut”

În direct la GSP Live, Alexandru Barbu, jurnalistul Gazetei, a vorbit despre valoarea primului „11” alcătuit de Nicolae Dică la Craiova
În direct la GSP Live, Alexandru Barbu, jurnalistul Gazetei, a vorbit despre valoarea primului „11” alcătuit de Nicolae Dică la Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 18:01 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 18:33

În direct la GSP Live, Alexandru Barbu, jurnalistul Gazetei, a vorbit despre valoarea primului „11” alcătuit de Nicolae Dică la Craiova, în eșecul suferit în fața CS Universității, scor 1-2, care o menține pe FCSB la retrogradare, locul 14, cu doar o victorie obținută în 9 meciuri.

  • Echipa de start folosită de FCSB pe terenul CS Universității Craiova: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Haruț, Oaidă - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
  • Au intrat pe parcurs: Miculescu, Oct. Popescu, Radaslavescu

Alex Barbu, la GSP Live, după CSU Craiova - FCSB 2-1: „Ei 4 sunt vreodată de FCSB?!”

„Mă uitam acum pe echipa de start a FCSB-ului de la Craiova. Hai să facem un exercițiu și să vedem câți jucători de aici n-au ce căuta în «11»-le unei formații care se bate la titlu, nu FCSB neapărat. Pentru că tot există sentimentul ăsta în spațiul public, că FCSB are cel mai bun lot și cei mai buni jucători din campionat.

Expulzat de la FCSB, a ajuns rezervă la o echipă de play-out din Liga 1
FCSB
Expulzat de la FCSB, a ajuns rezervă la o echipă de play-out din Liga 1

În primul rând, Valentin Crețu e vreodată de FCSB? Poate fi titularul unei echipe care se luptă la titlu? Din punctul meu de vedere, nu poate să fie, este clar. Nici defensiv, nici ofensiv nu e foarte bun. 

Apoi, Dawa. E cel mai slab fundaș central pe care FCSB l-a avut de când mă uit eu la fotbal! Deja jumătate din apărarea folosită de Dică aseară nu se ridică la pretențiile FCSB

Urcăm la mijloc. Haruț e vreodată mijlocaș de titlu? În primul rând, nu știe nimeni ce joacă Haruț, fundaș central, fundaș dreapta, mijlocaș, nu știi ce e. Continuăm cu colegul lui de la mijlocul terenului, Oaidă. Eu nu știu cum a ajuns Oaidă la FCSB, nu văd nicio calitate care să-l recomande să joace la FCSB. Apropo, vine Nikolov, despre care Tănase a spus că e puțin mai bun decât Oaidă. Ca să ajute FCSB, Nikolov ar trebui să fie mult mai bun decât Oaidă”, a fost opinia prezentată de Alex Barbu la GSP Live, într-un dialog cu moderatorul Alberto Boțoghină.

Emisiunea integrală GSP Live. Analiză după Craiova - FCSB 2-1

Mai multe știri despre CSU Craiova - FCSB:

A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”

Jucătorul refuzat de Craiova și adus de MM la FCSB, erori grave în Bănie! A greșit la alte 3 goluri în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
REMEMBER87
REMEMBER87  •  20 Septembrie 2022, 13:59

Cine e Barbu acesta ? Fotbalist , antrenor, om de fotbal? *** ? Pe ce te bazezi copile ? Ai vreun argument pentru ce scrii acolo ? Spune si tu ....Eu sunt cel mai bun jurnalist pentru ca >>>>Altfel ramine doar o parere de can can pentru a te baga si pe tine cineva in seama !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yoras63
yoras63  •  20 Septembrie 2022, 11:58

Mult adevar in articolul asta si pe langa cei 4 muschetari amintiti aici mai sunt cativa platiti degeaba la Steaua inclusiv antrenorul care nu are nici o viziune de joc si nu stie sa i puna in teren pe cei pe care ii are la dispozitie de unde are Dica experienta de langa Radoi se vede clar cat de bun e si Radoi ca antrenor sa fim seriosi .La Steaua pana nu vine un antrenor adevarat ( ceeea ce este foarte greu de realizat cu Egoul imens al patronului) degeaba aducu jucatori ca nu joaca unul pe postul lui zici ca sunt pe vremea comunistilor cand se facea rotatia cadrelor. Vom vedea ce se va intampla dar lucrurile asa cum stau acum nu sunt spre bine.Forta Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

herman1
herman1  •  20 Septembrie 2022, 11:45

Dawa nu este slab ,problema este la mijlocasii de pe benzi si fundasii laterali Singurul fundas lateral este Radunovici ,restul sunt egal cu zero Am uitat sa specific un jucator de pasa finala care lipseste cu desavarsire

Vezi toate comentariile (21)
Comentează