FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Un fost jucător de la Dinamo e gata să accepte retrogradare „câinilor” în Liga 4: „Se transformă într-un club curat”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 10:34 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 19:06

Alex Curtean (33 de ani) a fost invitat la GSP LIVE pentru a vorbi despre despre problemele de la Dinamo și despre cum vede viitorul echipei roș-albe.

Fost jucător la formația Dinamo și membru în programul DDB, Alex Curtean crede că nu ar fi o problemă ca echipa roș-albă să intre în faliment din cauza datoriilor și să o ia de la zero, în Liga 4.

„Decât să o ducă la fel ca în ultimii ani și să se chinuie an de an... Nu mi-aș dori, dar dacă va fi așa ce se poate întâmpla? Te duci în Liga 4, o iei de la zero și ești un club curat. Suporterii vor fi 100% lângă echipă și poți crește împreună. Poate așa, peste 4-5 ani va fi un Dinamo care nu poate deveni în acest moment, dacă rămâne în aceeași formulă.

Când eram eu și a venit Negoiță a plătit datoriile jucătorii, dar după aceea s-a pus problema bugetului. Trebuia să rămâne anumite sume, nu mai erau aceleași contracte și au plecat jucătorii cu salarii mari. Era clar că echipa nu mai putea merge în sus și că nu mai era Dinamo din trecut”, a spus Alex Curtean la GSP LIVE.

VIDEO Alex Curtean, despre posibilitatea ca Dinamo să ajungă în liga a patra: „Ce se poate întâmpla? O iei de la zero!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cosmin Contra a decis să spună lucrurilor pe nume: „Vreau să plec! Am dat bani de la mine! La Dinamo, nu avem nici de o pizza”

Cazul straniu al negocierilor dintre Cortacero şi Negoiță la Dinamo: de ce a preluat spaniolul o companie care produce „rachete spațiale, mături și vinde cămile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează