FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alex Pașcanu de la Leicester e curtat de FCSB și de CFR » Fundașul a dat un răspuns provizoriu

Pașcanu a jucat 15 meciuri în naționala de tineret și a fost om de bază în campania de calificare pentru Europeanul din vara asta
Pașcanu a jucat 15 meciuri în naționala de tineret și a fost om de bază în campania de calificare pentru Europeanul din vara asta

Articol de , , - Publicat sambata, 25 mai 2019 09:55

Curtat de FCSB și de CFR, fundașul naționalei de tineret Alex Pașcanu, amânat răspunsul pentru primele formații din Liga 1. Alex a fost excelent în formația lui Rădoi, dar n-a jucat deloc la club la nivel de seniori. 

CFR și FCSB au încheiat momentan concurența din campionat, au trecut la o competiție pe piața transferurilor. Obiectivul amândurora e Alexandru Pașcanu, fundaș central de la Leicester. Apărătorul în vârstă de 20 de ani a parcurs junioratul în Anglia, nu a evoluat deloc în România, dar a devenit cunoscut grație prestațiilor din naționala de tineret.

Fiindcă nu aveau soluții clare și bune ca fundași centrali, Isăilă și apoi Rădoi au mizat pe Pașcanu, în ciuda faptului că Alex n-a apărut nici măcar un minut în echipa mare a lui Leicester, a fost utilizat doar în loturile de tineret și de juniori ale fostei campioane a Angliei. Pașcanu va rămâne liber de contract peste o lună, de aceea devine un personaj pe piața transferurilor fără să fi demonstrat ceva la nivelul seniorilor

Și CFR, și FCSB s-au interesat de situația lui. Răspunsul jucătorului n-a fost încurajator pentru primele două cluburi din Liga 1: "Iau în considerare ofertele, dar mai vorbim după Euro de tineret!". Campionatul European va începe la mijlocul lunii iunie și Alex speră că jocul lui din acest turneu final îl va ajuta să prindă un transfer într-un campionat mai bun, nu în România.

Șanse mai mari la Cluj

Pașcanu va fi titular la Euro U21, în cuplu cu Nedelcearu sau cu Adrian Rus, deci va avea ocazia să impresioneze. Dacă nu va reuși să atragă atenția vreunei formații din vestul Europei, fundașul de la Leicester o să aibă de ales între CFR și FCSB. Becali l-a remarcat la tineret și se interesează de el de un an.

Lui i-ar fi mai greu să joace la Steaua, unde există o concurență din mai mulți fundași centrali: Planici, Bălașa, Iulian Cristea. Mai degrabă la CFR ar avea loc, întrucât vișiniii nu au jucători U21, le e greu să respecte noua regulă a FRF, conform căreia fiecare echipă va trebui să utilizeze din sezonul următor doi titulari disponibili pentru naționala de tineret. Pașcanu va fi considerat U21 încă doi ani de acum.

Pe Rus l-au ratat

CFR și FCSB au încercat, în ultimul an, să achiziționeze și alt stoper din naționala de tineret, pe Adrian Rus, doar că au pierdut licitația cu Mol Vidi. Clubul maghiar, calificat în grupele Europa League în sezonul curent, l-a cumpărat pe Rus de la Puskas AFC, formația care deținea drepturile asupra fotbalistului. El a evoluat la Sepsi sub formă de împrumut.

17partide a disputat Pașcanu pentru Leicester U23 în acest sezon. În total, a evoluat în 1.383 de minute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
bombon
bombon  •  23 Iunie 2019, 23:15

Nu a evoluat deloc încă în România?, deci un contract cu FCSB ar însemna un șoc depresiv acut permanent din care probabil nu-și va reveni. Acest băiat ar trebui sfătuit.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  25 Mai 2019, 20:34
Postat de emil1986 pe 25 Mai 2019, 15:01

Clone sunt echipele din Timisoara, prostane! FCSB/Steaua e una si aceeasi echipa din 1947 incoace.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wertusi
wertusi  •  25 Mai 2019, 18:28
Postat de emil1986 pe 25 Mai 2019, 15:01

Clone sunt echipele din Timisoara, prostane! FCSB/Steaua e una si aceeasi echipa din 1947 incoace.

instantele judecatoresti au spus altceva .FCSB este doar un srl infiintat in 2003 .CSA din liga 4 este continuatoarea echipei de fotbal Steaua Bucuresti , canta la alta masa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează