FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă o lovitură teribilă pentru FCSB! Alt jucător important ar putea lipsi cu U Cluj

Alexandru Băluță (al doilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images
Alexandru Băluță (al doilea de la dreapta la stânga), foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 17:32 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 18:21

FCSB continuă să primească vești proaste înaintea meciului cu Universitatea Cluj. Alexandru Băluță (30 de ani) are șanse minime să facă deplasarea la Cluj, în contextul în care nu s-a antrenat în ultimele zile alături de roș-albaștri.

  • ”U” Cluj - FCSB se joacă luni, de la 20:30, și va fi transmis live text de către GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Alexandru Băluță s-ar fi confruntat cu o răceală, motiv pentru care nu s-a putut pregăti alături de ceilalți coechipieri ai săi, conform Fanatik.ro.

Dennis Man de 10! Din nou decisiv în victoria Parmei, care se desprinde la șefia Seriei B. Notele primite și ce a spus antrenorul despre el
ITALIA
Dennis Man de 10! Din nou decisiv în victoria Parmei, care se desprinde la șefia Seriei B. Notele primite și ce a spus antrenorul despre el

Băluță este unul dintre cei mai în formă jucători din angrenajul lui Elias Charalambous. Fostul fotbalist al Universității Craiova a marcat chiar golul victoriei pentru FCSB, pe Arena Națională, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe (scor final, 1-0). 

3goluri și 4 pase de gol a reușit Alexandru Băluță pentru FCSB în 20 de meciuri din Liga 1, în actualul sezon

Cel mai probabil, locul lui Alexandru Băluță în primul „11” de la FCSB va fi luat împotriva Universității Cluj de către David Miculescu. 

FCSB l-a pierdut pe Alexandru Pantea

FCSB are probleme serioase înaintea meciului din etapa a 26-a a Ligii 1 de luni, programat cu începere de la ora 20:30, în deplasare, la Cluj, împotriva Universității. 

Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta titular al roș-albaștrilor, eligibil pentru regula U21, a suferit o accidentare gravă la antrenamente.

Alexandru Pantea urmează să efectueze luni un RMN pentru a afla situația exactă cu care se confruntă. Stafful liderului primului eșalon se teme de ce este mai rău, respectiv ca tânărul apărător lateral să fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Un astfel de scenariu ar fi cu adevărat groaznic pentru Elias Charalambous. Pe lângă faptul că ar pierde titularul postului de fundaș dreapta, tehnicianul cipriot nu se va putea baza pe jucătorul U21 pe care l-a utilizat cel mai des în actualul sezon.

Alexandru Pantea a jucat în 20 dintre cele 25 de meciuri disputate de FCSB în Liga 1, fiind absent doar în 5 partide, dintre care în una din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Fără alte opțiuni de transferuri din cauza faptului că perioada de mercato de iarnă s-a terminat în campionatul României, Charalambous se mai poate baza pentru regula U21 pe doi jucători care nu au confirmat deloc până acum în actualul sezon: aripa stângă Octavian Popescu (21 de ani) și mijlocașul ofensiv Eduard Radaslavescu (19 ani).

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Superliga - Etapa XXVI » Match Preview U Cluj - FCSB

Citește și: 

Naționala masculină de polo a României merge la Jocurile Olimpice de la Paris: „E ceva extraordinar!”
POLO
Naționala masculină de polo a României merge la Jocurile Olimpice de la Paris: „E ceva extraordinar!”
Rednic i-a bătut obrazul lui Fabry, dar l-a iertat după meci: „Contează că a marcat, nu că m-a înjurat!”
VOLUNTARI - UTA 0-1
Rednic i-a bătut obrazul lui Fabry, dar l-a iertat după meci: „Contează că a marcat, nu că m-a înjurat!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  17 Februarie 2024, 22:40

Subtirimea lotului FCSB-ului isi va arata cu adevarat importanta in meciurile din play off.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  17 Februarie 2024, 20:24

Cum e și firesc, lumea bună ține pumnii Rapidului să câștige titlul!

danutcornel
danutcornel  •  17 Februarie 2024, 19:13

dumnezeu nu bate cu bata penaltyurile inventate de arbitrii se razbuna acum!ole ole ole u cluj victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează