INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

video Dennis Man de 10! Din nou decisiv în victoria Parmei, care se desprinde la șefia Seriei B. Notele primite și ce a spus antrenorul despre el

Dennis Man/ foto Imago Images
Dennis Man/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 17:28 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 23:47

Dennis Man (25 de ani), extrema dreaptă a Parmei, a punctat pentru 2-1 și a ajuns la zece goluri în acest campionat. Folosit tot meciul cu Pisa (3-2), fostul jucător al lui FCSB este determinant în rezultatele liderului din Serie B. Parma are acum opt puncte peste Cremonese, echipa de pe locul al doilea.

Dennis Man continuă să impresioneze și să marcheze la Parma.

Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române
ITALIA 2
Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române

Dennis Man, din nou decisiv în victoria lui Parma

Extrema română, folosită preponderent pe dreapta de antrenorul Fabio Pecchia, a ajuns astăzi la al treilea meci ca integralist pentru squadra gialloblu și a punctat după o pauză de 29 de zile (ultimul gol semnat a fost la 3-0 cu Sampdoria în deplasare). 

Fostul jucător al lui FCSB a semnat golul al doilea al gazdelor, preluare excelentă și șut din mijlocul careului pe sub portar, și a readus iar Parma în avantaj în minutul 81 în duelul cu Pisa, la care Marius Marin a evoluat tot meciul și a oferit pasa decisivă la 2-2 (gol Canestrelli 90+2). Parma a învins dramatic, cu un gol semnat de Del Prato în minutul 90+5!

Meciul lui Man n-a fost sclipitor, demonstrând o perioadî fără superlative a românului, după o iarnă stelară. În ciuda acestui fapt, a trimis un un șut precis și a adus golul de 2-1. Nu e rău deloc, nota 7!"
agenția Parmalive.com

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - Pisa! Dennis Man a marcat din nou

Man, la două goluri de liderul marcatorilor în Serie B

Dennis Man este cel mai bun realizator al liderului din Serie B și face cel mai bun sezon al carierei în Italia. A înscris azi, pe „Ennio Tardini", al zecelea gol (are și cinci assisturi) și se află la două „lungimi" de primii în topul golgheterilor din divizia cadetă, Casiraghi și Coda. 

Colegul său, Valentin Mihăilă, nu a prins finalul întâlnirii pe teren, fiind schimbat în minutul 57 de Charpentier, dar nu din cauză că s-ar fi accidentat. Parma conduce detașat în clasament după 25 de etape, cu opt puncte avans față de Cremonese și nouă de Como, care are însă un meci în minus disputat.

Dennis Man de 10! Din nou decisiv în victoria Parmei, care se desprinde la șefia Seriei B. Notele primite și ce a spus antrenorul despre el
Dennis Man a tras încă o dată Parma după el, în meciul contra Pisei / Foto: Imago

Cine ar fi crezut că o extremă pur-sânge ca el se va descurca atât de bine și în spatele vârfului? Mihăilă a fost cel mai bun om în prima repriză, numai că în a doua repriză el a cerut înlocuirea. Nota 6,5
agenția Parmalive.com

Italienii au anunțat că Man este lider în liga secundă și la numărul de driblinguri reușite (49). „Acrobatul” deține și cea mai bună medie a notelor din Serie B acordate de presa peninsulară, extrema română fiind pe al doilea loc la numărul de goluri influențate în acest campionat (6,47).

Mingea lui Man de 3-2 a fost perfectă, a simțit spațiul în superioritate numerică și apoi a dovedit dorință și curaj de a insista să câștige. L-am schimbat pe Mihăilă pentru că era obosit și moale
Fabio Pecchia, antrenor Parma

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

La ce inginerii financiare face apel Real Madrid pentru a-l plăti pe Mbappe la nivelul pretențiilor lui salariale
SPANIA
La ce inginerii financiare face apel Real Madrid pentru a-l plăti pe Mbappe la nivelul pretențiilor lui salariale
Un fost coleg de celulă l-a turnat pe Dani Alves » Ce plan își făcuse brazilianul pus sub acuzare pentru viol
SPANIA
Un fost coleg de celulă l-a turnat pe Dani Alves » Ce plan își făcuse brazilianul pus sub acuzare pentru viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
fibra
fibra  •  18 Februarie 2024, 08:39

Daca sut din 7 m. inseamna sut din mijlocul careului asa o fi.

tallpaiadului
tallpaiadului  •  17 Februarie 2024, 23:34
Postat de AlessandroNesta pe 17 Februarie 2024, 20:59

Iti zic eu ca am vazut meciul. A primit Man mingea pe dreapta, a vazut bine un coechipier demarcat pe stanga si a schimbat repede partea desi era presat de vreo 3 adversari.

Multumesc.

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  17 Februarie 2024, 20:59
Postat de tallpaiadului pe 17 Februarie 2024, 19:51

Frate, spune-mi si mie ce a vrut sa spuna antrenorul Parmei prin "Mingea lui Man de 3-2 a fost perfectă, a simțit spațiul în superioritate numerică și apoi a dovedit dorință și curaj de a insista să câștige." Eu am vazut doar rezumatul si faza incepe din momentul ultimei pase catre Prato, nu se vede nimic din ce a facut Man la faza aia.

Iti zic eu ca am vazut meciul. A primit Man mingea pe dreapta, a vazut bine un coechipier demarcat pe stanga si a schimbat repede partea desi era presat de vreo 3 adversari.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează