INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

La ce inginerii financiare face apel Real Madrid pentru a-l plăti pe Mbappe la nivelul pretențiilor lui salariale

Kylian Mbappe sprintează spre Real Madrid / Foto: Imago
Kylian Mbappe sprintează spre Real Madrid / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 12:29 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 13:54

Kylian Mbappe (25 de ani) va negocia termenii transferului său la Real Madrid, care vrea să-l transforme în cel mai bine plătit fotbalist blanco, fără a crea discordie în vestiarul liderului din LaLiga. „O sumă achitată la semnătură, bonusuri de obiectiv cu echipa și individuale plus o cotă parte din drepturile de imagine”, scrie Marca.

Numărătoarea inversă până ce Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid a început odată cu anunțul făcut miercuri seară de starul francez că în vară va pleca de la PSG

La fel și căutarea soluțiilor pentru a-i oferi atacantului francez un contract cât mai apropiat de măsura pretențiilor sale financiare. Marca a scris azi despre ingineriile la care vrea să recurgă liderul din LaLiga în scopul stabilirii unei înțelegeri cât mai rapide între părți.

În condițiile în care internaționalul de 25 de ani vine la „parametru zero" pe „Santiago Bernabeu", clubul îi va asigura o primă consistentă de instalare, surse autorizate din presa iberică vorbind despre 125 de milioane de euro, pentru a compensa diferența față de salariu avut la PSG!

Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române
ITALIA 2
Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române

Real Madrid îi promite și un spor de loialitate

Până la contractul de 70 de milioane de euro anual, Mbappe ar urma să mai încaseze bani conform trofeelor colective pe care le va câștiga cu echipa lui Carlo Ancelotti. 

Bonusuri ce vor fi completate de o sumă acordată drept „spor de fidelitate", ca o compensație pentru că renunță la 80 de milioane de euro, cât i-a garantat campioana Franței în cazul în care ar mai fi rămas pe „Parc des Princes".

Jurnalul amintit nu a precizat și la cât s-ar ridica acest bonus de loialitate față de Real Madrid, întrucât nu se știe pe câte sezoane va semna.

Procent mărit din drepturile sale de imagine!

Printre numeroasele clauze ce vor fi trecute în angajamentul cu los blanco ar mai figura prime pentru trofeele individuale adjudecate, de genul „Balonului de Aur", „Ghetei de Aur", numărului de goluri și de assisturi sau a meciurilor disputate în tricoul lui Real Madrid.

În plus, atacantul francez ar beneficia de cotă mărită din banii proveniți de pe urma drepturilor de imagine, peste procentul uzual aplicat noilor jucători ce vin în capitala Spaniei.

Va încasa și un procent din banii de amicale

„Totul pentru a nu provoca discordie în vestiar și a nu da peste cap bugetul de salarii", potrivit Marca. Și nu ați aflat însă totul. Mbappe ar urma să își mărească salariul de bază cu toate bonusurile adăugate în cazul „consolidării performanțelor", la care se însumează primele obținute în al doilea sezon și așa mai departe până la sfârșitul acordului cu Madridul! 

Mai mult, lui Kylian Mbappe i s-a promis că va mai câștiga bani frumoși și din recompensele oferite liderului din LaLiga pentru participarea la meciurile amicale ale lui Real Madrid.

70de milioane de euro este salariul anual pe care Kylian Mbappe intenționeză să-l ceară președintelui Florentino Perez pentru a semna contactul cu Real Madrid

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”
SPANIA
Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”
Klopp a ales succesorul ideal pentru banca lui Liverpool: „E incredibil ce face, absolut excepțional”
PREMIER LEAGUE
Klopp a ales succesorul ideal pentru banca lui Liverpool: „E incredibil ce face, absolut excepțional”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  17 Februarie 2024, 13:41

Dacă va veni , Real își va scoate banii pe el . Nu e stres . În plus , RM e super tare și fără MBappe . Dacă nu vine , mecanismul madrilen merge inainte .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează