INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”

Cozi interminabile la porțile stadionului din Vallecano / Foto: Twitter
Cozi interminabile la porțile stadionului din Vallecano / Foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 11:38 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 12:48

Fanii lui Rayo, la care joacă Andrei Rațiu (25 de ani), se revoltă din cauză că au trebuit să stea la cozi imense pentru a prinde un tichet la meciul cu Real Madrid, de mâine la prânz. Rayo e unicul club din LaLiga care nu vinde bilete și online. Cu o victorie în ultimele 14 jocuri, echipa madrilenă și-a îndepărtat publicul de la stadion.

Scandal în Spania înaintea meciului de mâine, la prânz, în care Real Madrid se deplasează în vecini pentru derbyul madrilen cu Rayo Vallecano. Deși echipa merge prost, având o singură victorie în ultimee 14 etape, 2-0 cu Getafe în deplasare, dar tot cu o echipă din Capitală, suporterii sunt atrași la stadion de faima liderului din LaLiga. 

Acești au stat și încă mai sunt la cozi uriașe la chioșcurile de vânzare ale biletelor la meci. Această situație desuetă e provocată de faptul că Rayo e singurul club din elita Spaniei care nu vinde tichete și online! Și nici nu este prima oară când se întâmplă asta, însă patronatul grupării aflate pe al 14-lea loc în campionat nu face nimic pentru a veni în sprijinul confortului propriiilor fani.

Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române
ITALIA 2
Dennis Man este cel mai bun dribleur din Serie B! Ce poreclă i-au pus italienii extremei române

Fanii lui Rayo se plâng că au stat multe ore la coadă!

Mai mult de atât, Rayo e unica echipă din Top 5 campionate ale Europei la care doar deținătorii de abonamente nu stau la cozi, meci de meci, ca să intre pe Estadio de Vallecas. Reporterii cotidianului Marca au fost la casele de bilete și au cules mesajele critice ale susținătorilor „alb-roșiilor", obligați să piardă mult timp la cozi.

Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”
Fanii lui Rayo s-au a;ezat dimnea'a foarte devreme la cozi pentru a prinde un bilet s[ vad[ liderul Real Madrid / Foto: Twitter

„E ca și cum am trăi în secolul XX. Când clubul ne-a anunțat pe Twitter că biletele vor fi puse în vânzare joi la ora 11 dimineața, am decis să ne ducem la stadion la patru dimineața pentru a fi primii la coadă. Am stat aici șapte ore!", și-a strigat numlțumirea un fan al echipei la care evoluează Andrei Rațiu, românul care l-a anihilat total în turul de pe "Santiago Bernabeu" pe Vinicius Junior!

„Sunt abonat de 50 de ani și știu ce înseamnă asta!"

Protestele suporterilor nu și-au găsit încă ecou la conducerea clubului. „Este o glumă, nu ne iau în considerare. Nu poți să te organizezi la ora 9 seara că să vii la 10 dimineața să stai la coadă. Totul este un dezastru. Oamenii au lucruri pe care trebuie să le facă: să muncească, să aibă grijă de copii... 

Cei mai mulți dintre noi nu-și pot permite să aștepte ore și ore la coadă. E jenant, tot ce vor este să economisească bani și au uitat complet de noi", ridică vocea un alt fan furios. "Mi se pare groaznic, însă așa este! Rayo rămâne Rayo pentru toată viața. Sunt abonat de 50 de ani și știu ce înseamnă asta", a completat un altul.

„Stadionul n-a fost renovat de mult. O să cadă pe noi!"

Marca scrie și despre „soluția" clubului pentru a economisi bani: "Să pună doar două persoane ce să opereze manual la casa de bilete. «Stăm deja la coadă de cinci ore și probabil că mai așteptăm câteva. Au doar doi oameni care lucrează la case, așa că rândul se mișcă foarte încet. Pentru a obține abonamentul e și mai lent. 

Când au eliberat abonamentele, am așteptat toată noaptea la coadă, am pus cortul aici, pe stradă!". Arena din capitala Spaniei poate primi maximum 15.500 de spectatori, iar cererea de bilete depășește de multe ori capacitatea!

Stadionul arată de parcă ar fi părăisit. Tribuna centrală a și fost închisă doi ani. O să cadă pe noi într-o zi, dar nimic nu se va schimba până nu pleacă actualul președinte. Și în jurul arenei e o mizerie de nedescris. Singura soluție e să se construiască alt stadion
- Un fan al Rayo

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citețte și alte știri de fotbal interațional:

Concurență pentru Real Madrid! Arteta: „De ce nu?!”
ARSENAL
Concurență pentru Real Madrid! Arteta: „De ce nu?!”
Depășește Liverpool „complexul”, ce va alege Postecoglou, „livrează” Rice din nou? » 6 aspecte de urmărit în etapa 25 din Premier League
PREMIER LEAGUE
Depășește Liverpool „complexul”, ce va alege Postecoglou, „livrează” Rice din nou? » 6 aspecte de urmărit în etapa 25 din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  17 Februarie 2024, 13:38

Când vine Real sunt aceste probleme, ca în rest au timp să și cumpere bilete .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează