FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Alexandru Chipciu a ieșit în față, după eșecul cu FCSB: „Ce concluzii? Le-am spus-o și în vestiar”

FCSB a învins-o categoric pe CFR Cluj, scor 3-0. Alexandru Chipciu (31 de ani) și-a recunosc vina pentru eșecul de pe Arena Națională. +14   FOTO
FCSB a învins-o categoric pe CFR Cluj, scor 3-0. Alexandru Chipciu (31 de ani) și-a recunosc vina pentru eșecul de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 22:54 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 23:14

FCSB a învins-o categoric pe CFR Cluj, scor 3-0. Alexandru Chipciu (31 de ani) și-a recunosc vina pentru eșecul de pe Arena Națională. 

Alexandru Chipciu a greșit decisiv la golul de 1-0 al celor de la FCSB. A preluat o minge simplă în zona punctului de la 11 metri, a mai făcut două atingeri spre lateral, înainte să se împiedice și să îi așeze balonul ideal lui Darius Olaru. După meci, Chipciu și-a recunoscut vina. 

Alexandru Chipciu, după gafa din FCSB - CFR Cluj

„Ce concluzii? Am luat bătaie, au fost mai buni decât noi. Rezultatul este meritat. Ne-au dominat, cauţi o grămadă de scuze sau de motive, dar au fost mai buni decât noi. Am spus-o şi în vestiar, asta e viaţa, dacă nu greşeam la 1-0 în careu, cred că se ducea spre 0-0. Nu mai contează, am greşit. Nu mă aşteptam, dar viaţa te pune şi în astfel de ipostaze. Aveam patru victorii la rând, ei la fel, eram cap la cap. 

A fost şi o conjunctură specială, acea greşeală personală a mea, am jucat şi în zece oameni, era clar că era greu să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să ne ridicăm şi să fim mai puternici. Dacă băteam aveam trei puncte în faţă şi lucrurile erau altfel”, a decalrat Alexandru Chipciu, la TV Telekom Sport. 

De mâine trebuie să ridicăm capul, avem multe meciuri până la final. Obiectivul nostru e în continuare campionatul. Să zicem că e mai puternică FCSB, că a câștigat. Dar și noi i-am bătut acasă. Azi au fost clari superiori. E bine că vine și această pauză. Recuperăm jucătorii cu Covid-19. Azi n-am jucat cu vârf. Nu e bine deloc, sunt jucători importanți absenți.
- Mario Camora, căpitan CFR Cluj 

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

EXCLUSIV Acționarul minoritar al campioanei a intervenit la GSP Live: „Am avut o echipă neobișnuită. Dacă arătam altfel cu Petrescu?”

Florin Tănase, cu gândul la națională: „Sper să dau gol și pentru România”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
steauaeuna
steauaeuna  •  20 Martie 2021, 13:26
Postat de duster4 pe 20 Martie 2021, 08:25

Nu Steaua a jucat sfeclă, doar clona fcsb.

Sfecla esti tu, frustrat ***. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB, CAMPIOANA ROMANIEI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  20 Martie 2021, 09:47

impiedicatul Chipchiu daca era fotbalist ramanea afara. numai declaratiile a ramas de el.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  20 Martie 2021, 08:35

Desi nu-mi place,se pare ca, planetele s-au aliniat pentru FCSB si va castiga campionatul fara probleme. CFR,nu mai are energie si constanta de odinioara(trebuie reformat),Craiova nu are lot si antrenor care sa vina mai aproape de locul 1,iar restul nu conteaza.Asa ca cei da la FCSB, vor defila in acest campionat si o spun cu regret.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează