FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Florin Tănase a răbufnit după victoria cu CFR: „Trebuie să dăm 3-4 goluri pe meci, altfel se spune că nu suntem o echipă!”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Florin Tănase, marcatorul golului #2, a tras concluziile la final. +14   FOTO
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Florin Tănase, marcatorul golului #2, a tras concluziile la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 22:40 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 03:18

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, în derby-ul finalului de sezon regulat din Liga 1. Florin Tănase, marcatorul golului #2, a tras concluziile la final, vorbind și despre jocurile următoare ale naționalei, unde este convocat.

FCSB - CFR Cluj 3-0 » Citește AICI cronica

Ne-am organizat foarte bine, am fost foarte agresivi, am avut o atitudine excelentă încă din primul minut. După acel roșu al lui Arlauskis, ne-a fost mai ușor. 

Dacă nu dăm 3-4 goluri pe meci, lumea spune că nu mai jucăm ca o echipă. Așa se vede de afară. Am avut mereu încredere în noi. Rămâne de văzut cum ne vom prezenta după această pauză. Avem un dezavantaj, suntem mulți la loturile naționale.

Sunt încrezător, voi da totul la națională dacă se va apela la mine. Sper să avem rezultate foarte bune. Cu siguranță mister va face tactica în funcție de adversar, pe calitățile jucătorilor. Sper să marchez și pentru România, îmi doresc din tot sufletul”, a declarat Tănase la Telekom Sport.

Clasament Liga 1: FCSB, la 3 puncte de CFR Cluj

Citește mai multe știri despre meciul FCSB - CFR Cluj 3-0:

Eroare mare de arbitraj în FCSB - CFR Cluj: „E penalty” » Hațegan a dat „galben” pentru simulare!

Alexandru Chipciu și Mario Camora au îngropat campioana! Gafe uluitoare în derby-ul cu FCSB

Arlauskis, ROȘU direct în FCSB - CFR Cluj! Iordănescu, trădat de jucătorul pe care a fost forțat să îl titularizeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
514091889218839
Mihai Buzea  •  20 Martie 2021, 12:21
Postat de moftangiul.gigist pe 20 Martie 2021, 04:11

Blătistilor, oricum nu va recunoste nimeni normal la cap! Fara arbitri sunteti zero barat! Jucati mereu cu un om in plus datorita arbitrilor ticalosiți! Bai bine ati inrtra in pamant! Dar voi, nu, aveti un tupeu de *** incredibil! huooooo !!!

Mare *** esti . Cat de *** poti fi. Au avut penalty neacordat. Să-ți iei repede ***!°

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  20 Martie 2021, 08:46

Ca ne place ,ca mie personal nu-mi place rezultatul de aseara,totusi fcsb reusete sa ia puncte importante,mai ia trei puncte aproape sigur si cu Craiova,si termina cu puncte importante,care sa-i faciliteze castigarea campionatului. CFR-ul e in regres,iar Craiova are probleme de lot si un antrenor care nu reuseste sa faca mari progrese la echipa.

dubluv
dubluv  •  20 Martie 2021, 08:42

raspunsul lui Tanase este la intrebarea *** a fetei care i-a luat interviul: Simtiti acum ca incepeti sa aratati ca o echipa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează