FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Alexandru Chipciu scoate la suprafață detalii îngrijorătoare despre George Țucudean: „E greu să te gândești la fotbal când ai atacuri de panică și palpitații”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 17:14

Așa cum Gazeta Sporturilor anunța pe 23 august, George Țucudean (28 de ani) a decis să se retragă din fotbal, cel puțin pentru o perioadă.

Alexandru Chipciu, 30 de ani, coleg cu atacantul lui CFR Cluj la echipa națională, a vorbit despre situația delicată prin care trece golgeterul ultimelor două sezoane.

  • Țucudean a luat decizia după manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, pierdută 0-1 cu cehii de la Slavia Praga. El va lua o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea definitivă.

„Am vorbit cu Ţucu foarte mult la selecţiile trecute, pentru că şi eu am avut o perioadă grea după ce a murit tata, cu gânduri şi gânduri. Aşa e când îţi e viaţa pusă în pericol, cu atacuri de panică şi cu palpitaţii e greu să te gândeşti la fotbal. Şi cred că oricine ar fi făcut acelaşi lucru în locul lui, are copii, are o familie frumoasă, mulţi bani, e cam greu să mai rişti când ai aceste lucruri în spate.

Dacă nu aveai nimic, poate mai riscai, dar aşa e cam greu. Să sperăm că va fi bine după această a doua operaţie pe care a avut-o şi când va reveni o va face la 100%”, a declarat Țucudean, potrivit TV Telekom Sport. 

După cele două ablații suferite în acest an, situația lui George Țucudean a rămas una problematică. Atacantul a luat decizia să ia o pauză și încă nu se știe dacă acesta va mai reveni vreodată pe teren. 

9 trofeea cucerit Țucudean în carieră, între care patru titluri naționale, cu FCSB (2015), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019)

GOLGETERUL ULTIMELOR DOUĂ EDIȚII L1

Atacantul lui CFR Cluj a subordonat lista golgeterilor din ultimele două sezoane ale Ligii 1. În sezonul 2017/2018, a marcat 12 goluri, terminând la egalitate cu Gnohere, iar anul trecut a terminat singur în fruntea listei marcatorilor interni, cu 16 reușite, fiind urmat de Mitriță, cu 13. Niciunul dintre goluri nu le-a marcat din penalty! 

În actualul sezon, a izbutit doar un gol în L1, dar și punctul victoriei în formidabilul Celtic - CFR 3-4 din preliminariile Champions League. 

  • Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Vezi și: 

OFICIAL CFR Cluj confirmă GSP: George Țucudean ia pauză de la activitatea fotbalistică

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează