FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Rapid vrea să-l înlocuiască pe Sefer cu un jucător de la Universitatea Craiova

Alexandru Cîmpanu, dorit de Rapid. 
Foto: Imago
Alexandru Cîmpanu, dorit de Rapid. Foto: Imago

Articol de , , - Publicat luni, 12 iunie 2023 21:21 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 21:49

După ce Rapid s-a despărțit de extrema dreapta Antonio Sefer (23 de ani), fotbalist vândut de giuleșteni în Israel, la Hapoel Beer Sheva, bucureștenii i-au găsit înlocuitor acestuia chiar în Superliga. Gruparea bucureșteană vrea să-l transfere pe Alexandru Cîmpanu (22 de ani), extrema dreapta de la CS Universitatea Craiova. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, există discuții între oficialii de la Rapid și de la CS Universitatea Craiova pentru o eventuală trecere a lui Alexandru Cîmpanu în Giulești. Despre interesul rapidiștilor pentru Cîmpanu a scris și Prosport. 

Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare
FCSB
Gigi Becali, „bomba” perioadei de mercato! S-a înțeles cu jucătorul și semnează în orele următoare

Alexandru Cîmpanu, de la CS Universitatea Craiova, dorit de Rapid

Alexandru Cîmpanu s-a reîntors astăzi în țară din Italia, acolo unde a fost în cantonament cu naționala U21 a României, stagiu de pregătire efectuat înainte de Campionatul European U21, găzduit de România și Georgia. 

Întrebat de reporterul GSP dacă are vreo informație legată de un posibil transfer de la CS Universitatea Craiova la Rapid, Alexandru Cîmpanu a replicat: „Nu știu nimic”. 

Adrian Mutu, în septembrie 2022: „Pe Alex Cîmpanu îl știu de la U21”

Despre transferul lui Alexandru Cîmpanu la Rapid se vorbea și în vara anului trecut, când se zvonea că Antonio Sefer va pleca din Giulești. 

Întrebat de acest lucru, în cadrul unei conferințe de presă, Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul alb-vișiniilor, a răspuns: „Pot să spun că ne uităm la mai mulți jucători, îi analizăm. Pe Alex îl știu de la U21, știu ce fel de jucător e, și Craiova știe acest lucru și nu are rost să discutăm deocamdată. Noi nu suntem siguri momentan”.

Alexandru Cîmpanu, din 2020 la CS Universitatea Craiova 

Cîmpanu a ajuns în Bănie în octombrie 2020, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 500.000 de euro. În tricoul alb-albastru, Alexandru Cîmpanu a bifat 105 apariții, a marcat 12 goluri și a dat 7 pase de gol. 

În acest sezon, Alexandru Cîmpanu a jucat 35 de meciuri în tricoul CS Universității Craiova. A înscris de 4 ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. 

Citește și: 

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Petrolul își aduce portar cu peste 10 ani petrecuți în fotbalul italian + Prahovenii, în negocieri cu FCSB pentru un atacant

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
...kuba.
...kuba.  •  13 Iunie 2023, 07:36
Postat de george.br pe 12 Iunie 2023, 22:06

Mai ai degete libere?

Sunt fierti mogosenii :)))

dandana
dandana  •  13 Iunie 2023, 07:16

Câmpanu dacă pleacă de la Craiova este păcat. Câmpanu trebuie pus înainte lui Bairam ca este mult mai talentat decât fosila aia, și nu cred ca are ce căuta la rapid cât este la Craiova. Eu cred ca vorbiți sa nu adormiți, n Craiova nu are mare lucru pe dreapta și el acolo joacă. Dacă este dat, înseamnă că ăștia de la Craiova nu văd ce jucător au și trebuie să-l integreze ca titular de drept și sa ia ceva bani pe el. Încetați cu vedetele închipuite ca Bairam și Markovici ca sunt terminate. Fără supărare, dar rapid nu are față de acest copil. Rapid se apară agresiv și este pe contra atac siar copilului ii place sa creeze faze.

george.br
george.br  •  12 Iunie 2023, 22:06
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Iunie 2023, 21:53

...eu zic sa l luati ca i bun ...

Mai ai degete libere?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează