FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Antonio Sefer, prezentat la noua echipă! Primele imagini

Sefer, prezentat la noua echipă
Sefer, prezentat la noua echipă

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 17:28 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 17:33

Antonio Sefer a plecat de la Rapid! Extrema de 23 de ani a giuleștenilor a fost prezentată de Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Israelului, club la care evoluează și Adrian Păun, ex-CFR Cluj. 

Update, ora 17:00: Antonio Sefer a fost prezentat oficial de Hapoel Beer Sheva

Între timp, gruparea israeliană a oficializat transferul lui Antonio Sefer. Hapoel Beer Sheva a anunțat că gălățeanul a semnat un contract pe 4 sezoane cu formația din Israel. 

Antonio Sefer a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu Hapoel Beer Sheva. El vine de la Rapid București, acolo unde juca din sezonul 2019-2020. În ultima stagiune, Antonio Sefer a marcat 6 goluri și a dat 3 pase de gol. 

-comunicat Hapoel Beer Sheva  

Antonio Sefer a oferit și o scurtă declarație pentru site-ul oficial al lui Beer Sheva: „Sunt foarte fericit că am ajuns la Hapoel Beer Sheva, dar și că încep astfel un nou capitol în viața mea. Deja am primit mesaje de încurajare de la fani, pe care abia aștept să-i întâlnesc”. 

Știrea inițială: Antonio Sefer pleacă de la Rapid la Hapoel Beer Sheva 

Aflat și în atenția unor cluburi din Serie A, după cum anunța presa din Italia în martie, Sefer va ajunge în cele din urmă în Israel, la Hapoel Beer Sheva, scrie Playsport

Printre cei mai iubiți jucători ai alb-vișiniilor, la club încă din 2019, Toni Sefer va bifa astfel cea de-a doua experiență în străinătate, după cea de la Groningen, la capătul unui sezon în care evoluțiile sale au fost unele oscilante. 

Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi: „Vom investi sume importante!” + Dan Șucu a preluat puterea
RAPID
Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi: „Vom investi sume importante!” + Dan Șucu a preluat puterea

Antonio Sefer pleacă de la Rapid pe 500.000 de euro. Salariu de 360.000 de euro pe an

Din informațiile obținute de GSP.ro, clubul lui Dan Șucu va încasa în schimbul lui Sefer 300.000 de euro plus eventuale bonusuri de performață. Negocierile au fost în toi în ultimele zile, iar cele două părți ar fi ajuns, în cele din urmă, la un consens. Hoban, fost jucător la echipa din Israel, e cel care l-ar fi propus pe Sefer. 

Antonio Sefer a bifat 40 de meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind 6 goluri și două pase decisive. Este cotat la 900.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Jucătorul ar urma să aibă un salariu de 360.000 de euro pe an. 

Patroana echipei din Beer Sheva, Alona Barkat, l-a dorit pe Antonio Sefer încă de anul trecut, dar mutarea nu s-a putut realiza atunci. Fotbalistul e extrem de apreciat și de către Elyaniv Barda, antrenorul israelienilor.

Într-un interviu acordat Gazetei iarna trecută, Antonio Sefer a rememorat momente-cheie din copilărie până în prezent. Lacrimile de la retrogradarea Oțelului, durerea de la Groningen, dar și amintirea unchiului său sunt cele mai grele părți din viața lui.

VIDEO Concluziile lui Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern la Gazetă: „Rapid nu are antrenor de titlu”

Citește și alte știri despre Rapid:

În plină campanie de achiziții, Rapid a anunțat oficial despărțirea de doi jucători

Sărbătoare în Giulești: cât costă un bilet la centenarul Rapidului + ce evenimente sunt pregătite pentru suporteri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  13 Iunie 2023, 19:54

am intrat doar cu speranta umeda ca va fi si galeria de onoare cu mama cetateanului :( Andra, unde esti tu ... ?!?

Shogun01
Shogun01  •  13 Iunie 2023, 08:48
Postat de mihneailie030 pe 12 Iunie 2023, 19:58

Dar....,, mama lui Sefer,,... merge și ea...??? Mai da ceva interviuri, alea, alea...

mama lu nu poate...o mai retin eu putin, putin mai mult

adyy25
adyy25  •  12 Iunie 2023, 21:44

Si-a vandut Rapid vedeta? Pe 500k? Cand e cotat la 900k? E bine asa.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează