FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Ioan Varga, patron CFR Cluj +13   FOTO
Ioan Varga, patron CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 18:57 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 19:30

Patronul celor de la CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat că italianul Andrea Mandorlini (62 de ani) va fi noul antrenor al trupei din Gruia, după ce Dan Petrescu (55 de ani) a plecat de la formația clujeană în Coreea de Sud, la Jeonbuk Motors. Despre numirea lui Mandorlini pe banca „feroviarilor” a scris în exclusivitate Gazeta Sporturilor, în urmă cu câteva zile. 

Finanțatorul lui CFR Cluj a spus că Andrea Mandorlini va sosi în decursul zilei de miercuri la Cluj-Napoca, pentru ca cele două părți să pună la punct ultimele detalii contractuale. 

Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”
FCSB
Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”

Ioan Varga a anunțat că Andrea Mandorlini este noul antrenor al lui CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

„Sper că nu mai apare nicio surpriză cu Mandorlini. Miercuri ne vom vedea și sunt șanse mari să semneze. Pe 15 iunie avem reunirea lotului.

Sunt foarte bucuros că l-am convins pe domnul Mandorlini și sunt sigur că va fi bine”, a declarat Ioan Varga, patronul clujenilor, potrivit digisport.ro.

Foto: Arhivă GSP
Andrea Mandorlini (stânga), împreună cu fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany. Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
+9 FOTO

Andrea Mandorlini vine din Serie C la CFR Cluj 

Mandorlini a antrenat-o în prima jumătate a anului pe Mantova, în Serie C, dar a rămas liber de contract la finalul stagiunii. A mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada noiembrie 2009- septembrie 2010, reușind să câștige un campionat, o Cupă și o Supercupă a României cu ardelenii. 

Apoi a revenit în Italia, la Verona, cu care a înregistrat un parcurs formidabil, promovarea din Serie C până în Serie A. Cu Verona a avut cele mai bune momente din cariera sa, apoi a urmat un regres inexplicabil. 

Genoa l-a dat afară după numai șase meciuri, pe urmă l-a demis rapid și Cremonese, până când Mandorlini a ajuns să nu-și mai găsească vreun post în primele două ligi din Peninsulă.

Citește și: 

Antonio Sefer, prezentat la noua echipă! Primele imagini

Planul lui Mihai Rotaru pentru titlu » El va fi „locomotiva” Universității Craiova

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
radoo93
radoo93  •  12 Iunie 2023, 23:22
Postat de calinescu_ pe 12 Iunie 2023, 20:10

Pacat de d-l Varga , dar asta ii va pune capac. Daca chiar vroia italian il lua pe Bergodi sau pe Napoli , care cunosc campionatul nostru si sunt meseriasi.

Ce au realizat Bergodi și Napoli în viață? Știu campionatul românesc dar nu știu vreun jucător din afara lui. Și nici în acest campionat pe care îl știu nu reușesc nimic. Măcar Mandorlini are peste 100 de meciuri în Serie A. Mai lăsați-ma cu aceleași nulități plinbate de la un club la altul. Mai bine cu Mandorlini

atthur
atthur  •  12 Iunie 2023, 21:49

Deci vom râde mult...!!!...

rottwailer
rottwailer  •  12 Iunie 2023, 20:50

De Mandorlini mai are bani Varga?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează