FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

UPDATE Crețu, prezentat oficial la Craiova! Ce contract a semnatul fostul jucător de la FCSB

Alexandru Crețu
Alexandru Crețu

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2021 21:37 / Actualizat marti, 31 august 2021 21:40

Alexandru Crețu (29 de ani) a fost prezentat la CSU Craiova. Ex-FCSB-istul va primi 12.000 de euro pe lună în Bănie. Sepsi, care doar l-a dus cu vorba, îi dădea 9.000 pe lună și 50.000 de euro la semnătură.

UPDATE 21:30 / Alexandru Crețu, prezentat oficial la CSU Craiova

Alexandru Crețu a semnat un contract valabil trei sezoane cu CS Universitatea Craiova, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul. Mijlocașul a fost prezentat oficial. 

Bun venit, Alexandru Crețu! Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Campion al Sloveniei cu Maribor, noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 14. Succes în familia alb-albastră, Alex!
- Comunicat CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova se întărește

Universitatea Craiova l-a prezentat în această dimineață pe Lyes Houri, împrumutat un sezon, de la Fehervar, și se pregătește să mai anunțe o achiziție: Alexandru Crețu.

După ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Crețu a fost contactat de oficialii lui Sepsi. S-a vorbit despre 3 ani de contract și un salariu de 9.000 de euro lunar, cu 50.000 de euro la semnătură, însă negocierile au tărăgănat atât de mult încât pe fir a intrat Universitatea Craiova.

A fost solicitat în mod expres de antrenorul Laurențiu Reghecampf, iar conform surselor Gazetei, finanțatorul Mihai Rotaru l-a convins cu un salariu de 12.000 de euro lunar. 

Crețu este așteptat să ajungă și el în cantonamentul Universității, din Poiana Brașov, stagiu de 10 zile care debutează mâine.

În Poiană vor urca și jucătorii care au avut probleme de sănătate, Andrei Ivan și Antoine Conte. Ambii vin după rupturi musculare suferite în urmă cu o lună, dar sunt pe drumul cel bun și se speră că vor fi apți de joc pe 13 septembrie, cu Sepsi, în etapa a 8-a a Ligii 1. 

Lipsesc, în schimb, fotbaliștii plecați la loturile naţionale: Jovan Markovici, la naționala mare, Vladimir Screciu și Alex Câmpanu, la Under 21, și Ştefan Baiaram, chemat la reprezentativa U20.

100.000de euro a încasat Alex Crețu la despărțirea de FCSB, de la Gigi Becali. Avea 16.000 de euro pe lună salariu

5achiziții a făcut Craiova, până acum, în această vară: Lazar, V. Găman (ambii Astra), Antoine Conte (liber), Alex Mărieș (Comuna Recea) și Lyes Houri (Fehervar). Cu totul, a plătit 305.000 euro

Alexandru Crețu, despre aventura la FCSB

Fotbalistul a vorbit recent despre despărțirea de FCSB, după numai 7 meciuri șucate pentru roș-albaștrii.

„Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. 

Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive. A fost o experiență din care am învățat foarte multe. Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. 

O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a fost prima reacție a lui Alexandru Crețu după plecarea de la FCSB, potrivit Prosport.

Citește alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu a semnat și a fost anunțat oficial la CFR Cluj

Olguța Vasilescu a făcut anunțul » Pe ce stadion se va juca până la urmă derby-ul Olteniei, FCU Craiova - CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
kaloogarele
kaloogarele  •  01 Septembrie 2021, 17:54

Cretu ... un jucator mai scump ca tot feceCalu cu tot cu autobuzu' (cel mai scump jucator mititel)

relu1250
relu1250  •  01 Septembrie 2021, 13:43

Cretu ? un jucator modest,salariul destul de mare( 9000 era mai potrivit)si totusi are 29 de ani,nici 19 ani,nici 23. La Craiova, e un fel de azil de jucatori in varsta ?

kuba
kuba  •  01 Septembrie 2021, 13:36
Postat de terente1 pe 31 August 2021, 20:23

poate fi o sulutie ca mijlocas defensiv unde doar Mateiu pare sa fie o solutie. Fedele si Capatana nu par de Universitatea. Sa-l vedem si pe acest Cretu. Fundas central nu joaca bine, asta s-a vazut la fcsb.

Șendroiule, Șendroiule…

Vezi toate comentariile (20)
Comentează