FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a semnat și a fost anunțat oficial la CFR Cluj

Dan Petrescu și secundul Valeriu Bordeanu au semnat azi cu CFR Cluj
Dan Petrescu și secundul Valeriu Bordeanu au semnat azi cu CFR Cluj

Articol de , - Publicat marti, 31 august 2021 13:29 / Actualizat marti, 31 august 2021 13:48

Dan Petrescu (53 de ani) a revenit, oficial, pe banca celor de la CFR Cluj, în locul lui Marius Șumudică. 

După negocierile intense purtate în ultimele zile, patronul Nelu Varga și antrenorul Dan Petrescu au bătut palma, iar „Bursucul” a semnat contractul. Ca atare, CFR Cluj a anunțat oficial revenirea lui Petrescu pe banca echipei.

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Clubul a anunțat revenirea

„Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului”, se arată în comunicatul campioanei.

Din informațiile GSP.ro, Petrescu a semnat un contract valabil 3 ani și va fi prezentat joi. Tot joi va conduce și primul antrenament, jucătorii având liber până atunci.

Tot azi au semnat contractele cu CFR Cluj și secunzii „Bursucului”, Costin Curelea și Valeriu Bordeanu, împreună cu preparatorul fizic Bogdan Aldea. 

Dan Petrescu, implicat de la distanță în supervictoria cu FCSB

Dan Petrescu e cel care, de la distanță, a „dirijat-o” pe CFR în partida de aseară cu FCSB, câștigată cu 4-1. La finalul partidei, Cristi Moldovan, antrenorul de portari care a condus-o pe campioana României de pe bancă în meciul cu roș-albaștrii, a recunoscut implicarea lui Dan Petrescu în deciziile tactice.

Zilele trecute, existau încă neconcordanțe între Varga și Petrescu. Din informațiile GSP, cele două părți au întâmpinat mai multe probleme la negocieri. Cei doi nu se înțeleseseră la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga. 

„Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, îi ia locul lui Marius Șumudică, cel care a fost demis după înfrângerea suferită joia trecută cu Steaua Roșie Belgrad, 1-2. În campionat, palmaresul lui Șumi era imaculat: șase victorii din tot atâtea partide.

Mihai Bordeianu, primul transfer pentru Dan Petrescu 

Dan Petrescu a primit deja primul transfer după revenirea la CFR Cluj. Din informațiile GSP.ro, Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce, astfel, la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe. Bordeianu a fost o piesă de bază în angrenajul echipei în perioadele petrecute de Dan Petrescu la CFR. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Nu acceptă plecarea lui Copilu! » 3 „grei” din vestiarul CFR-ului vor să părăsească echipa: Chipciu își depune memoriu

Nelu Varga s-a înțeles și cu noul președinte! Organigramă de forță la CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
dinamo100
dinamo100  •  31 August 2021, 17:02

Tind sa cred ca jucatorii l-ar fi preferat in continuare pe Sumi-glumetul in locul lui Petrescu - urlatorul. Evident ca asta nu e un criteriu, ziceam doar ca Petrescu nu cred ca are asa multi prieteni in club. Doar il respecta.

347655969058390
Ion Popescu  •  31 August 2021, 16:48

Panica in tabara adversa. Nu mai au nici o speranta.

c23665
c23665  •  31 August 2021, 16:36
Postat de fairplayromania pe 31 August 2021, 14:16

Un an din trei puteţi sa daţi titlul si la CSU sau FCU.....hai fiţi generoşi... :):):)

Lui Mutu... meargă de la noi. Dar să dai titlul lui Rotaru este ca și cum l-ai da lui Becali!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează