FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Alexandru Creţu îi atacă pe cei din conducerea lui CSMS Iaşi: "Ei decid în locul meu! Vreau să mă lase la Steaua" » Jucătorul a fost taxat de un fost internaţional

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 20:01

Alexandru Creţu aşteaptă ca transferul la Steaua să se concretizeze, chiar dacă azi a plecat alături de CSMS Iaşi în cantonament. 

"Mă urc în avion cu Iaşi, dar sper să nu mă întorc cu ei. Am 5 ani de cînd sînt aici, vreau să schimb ceva. Între Steaua, Dinamo şi Astra, aş alege-o clar pe prima.

E cea mai bună echipă din România. Oricine ar vrea să mergă acolo. Mă aşteptam să mi se dea drumul mai uşor, sînt puţin dezamăgit de cei din conducere. E viaţa mea în joc, vreau să fac pasul ăsta. Nu mi-e frică de concurenţă!

Cred că aş putea juca la mijloc, pentru că pe linia de fund sînt jucători foarte buni, care joacă la naţională", a spus Creţu la plecarea în cantonament.

"Cu o astfel de declaraţie, dacă eram în locul lui Prunea şi a celor de la Iaşi, nu îl mai foloseam. Aşa toţi ar vrea să plece. E o lipsă de respect faţă de colegi. Să ajute echipa să se salveze de la retrogradare şi apoi să plece la Steaua sau altă echipă", a comentat Bogdan Stelea la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
rikudon7
rikudon7  •  25 Ianuarie 2015, 23:30
Postat de piet pe 23 Ianuarie 2015, 22:28

moldovean ce vrei ? FOAMEAAAAAAAAAAAAAAA

Sa stii ca pe la noi se traieste mai bine ca in majoritatea tarii, cretinule. Faci acuzatii pe nedrept cand habar nu ai ce se intampla cu adevarat in moldova. Daca tu faci foamea la tine acasa asta nu inseamna ca si in moldov.a se intampla la fel, idiotule

tazdevil
tazdevil  •  24 Ianuarie 2015, 20:07

Ol lasam pe domnul Prunea(sau Phoolea cica, conform cu realitatea) sa-l creasca pe Cretu in liga a doua si de acolo sa-l vanda cu 800.000 minim!!!!!!!!!!

vap_andrei
vap_andrei  •  24 Ianuarie 2015, 16:01
Postat de ortega pe 24 Ianuarie 2015, 10:32

Păcăliciul ăsta e numai bun de făcut oaye ... Prost de pute , fotbalist de mâna a 3-a ...

Nu toată lumea și-l permite pe Pancu mă..

Vezi toate comentariile (38)
Comentează