FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Impresarul care s-a opus mutării lui Crețu la FCSB, derapaj după ce jucătorul l-a ignorat: „Doi sclavi! O să plece după 3 meciuri”

Crețu, alături de Becali și Vulturar / foto: GSP
Crețu, alături de Becali și Vulturar / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 19:40 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 20:16

Impresarul Zvonko Milojkovic s-a opus mutării lui Alexandru Crețu (29 de ani, mijlocaș defensiv) la FCSB, iar acum îl atacă pe fostul jucător al lui Maribor și pe noul său impresar, Florin Vulturar.

„Am văzut ce prezentare au făcut la Palat. Cred ca și Hristos a râs cu lacrimi. Doi sclavi și stăpânul. Am văzut că a zis că s-a consultat cu familia. S-a consultat cu familia să fie sclav? După trei meciuri ca fundaș central la FCSB o să fie în tribună, iar la următorul va fi la Iași!”, a declarat Zvonko Milojkovic, conform Antena Sport.

Sursa citată informează și că Alex Crețu nu mai este reprezentat de Milojkovic, ci de Florin Vulturar, cel care i-a fost alături jucătorului la prezentare.

„Jucătorul m-a căutat pe mine, iar eu am intermediat transferul. Aceste lucruri contează mai puțin acum, importantă a fost dorința lui Alex”, a declarat Vulturar pentru Gazetă.

Zvonko Milojkovic, în conflict cu Gigi Becali

Zvonko Milojkovic l-a arătat cu degetul pe Gigi Becali și a luat în derâdere oferta FCSB-ului pentru clientul său la finalul lunii mai. Agentul sârb e la cuțite cu patronul roș-albaștrilor din cauza transferului cu scandal al lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa, stoper pe care tot Milojkovic îl reprezintă.

„Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Dacă băiatul vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine! Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă! Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională!”, declara Zvonko pe 26 mai.

L-a îndemnat pe Bogdan Planic să fugă de la FCSB

Zvonko Milojkovic este și agentul lui Bogdan Planic. Stoperul de 29 de ani s-a transferat anul trecut în Israel, la Maccabi Haifa, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele FCSB-ului. 

Planic a cerut rezilierea contractului cu roș-albaștrii, din cauză că nu și-a mai primit salariul integral în perioada de stare de urgență din România. Părțile se judecă în prezent la TAS, Gigi Becali solicitându-i daune fotbalistului.

Impresarul care s-a opus mutării lui Crețu la FCSB, derapaj după ce jucătorul l-a ignorat: „Doi sclavi! O să plece după 3 meciuri”
Zvonko Milojkovic

Gigi Becali l-a prezentat pe Alexandru Crețu, al doilea transfer al verii pentru FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali, încurajat să transfere atacantul la care visează! Ilie Dumitrescu: „Vă dau scris, marchează 20-25 de goluri pe an la FCSB!”

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum l-a "botezat" Gigi :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
catalynn
catalynn  •  02 Iunie 2021, 22:15

Văd ca aici este o confuzie generala: Milojkovic i-a spus jucătorului sa nu meargă la Steaua! Omul l-a ascultat și a mers la FC fcsb nu in Ghencea. Cu toate astea crede ca a ajuns la Steaua! Așa ceva!? :-))))

dora
dora  •  02 Iunie 2021, 22:14

Cam are dreptate Zvonko Milojkovic. Jucatorul s-a dus ca ***, la ”stăpân”. Să vedem și ce valoare are acest Crețu. Dacă era bun, Maribor ii prelungea contractul. Sau era legitimat de o echipă tare de afară !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

injunghiatu
injunghiatu  •  02 Iunie 2021, 21:56

Oare cel care modereaza comentariile e ***? Adica voi folositi in articol chiar de mai multe ori cuvantul ***, dar il stergeti dintr-un comentariu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează