FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Todoran i-a cerut lui Becali: „Nu mă aduce în fața presei” + Cum l-a "botezat" Gigi :)

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 13:55 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 15:00

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit de ce Dinu Todoran (42), noul antrenor principal al echipei, nu a fost prezentat oficial.

În urmă cu 10 zile, Gigi Becali a anunțat că l-a ales pe Dinu Todoran să conducă echipa în următorul sezon competițional. În mod surprinzător, Todoran nu a fost prezentat oficial de clubul din Berceni. 

Motivul a fost dezvăluit de Gigi Becali, în cadrul conferinței de presă în care a prezentat transferul lui Alexandru Crețu: Todoran preferă să evite presa.

Gigi Becali: „Todoran nu a vrut să fie prezentat”

„În România, antrenorul contează 60%. La mine e altfel, nu e așa. La mine este Dumnezeu! Pot aduce 7.000 de antrenori, cei mai mai mari din lume... Dacă nu merit, nu primesc. Îl aduc pe «Dorodan», pe Todoran, și primesc. La mine totul e dar. Așa a fost în viață. Când nu am meritat - știe Domnul ce păcate am făcut -, înseamnă că nu merit.

Todoran nu a vrut să fie prezentat. A zis «Nu vreau să am de-a face cu presa, nu vreau să vorbesc nimic». De ce? Pentru că voi  spuneți că face Becali, drege Becali”, a explicat patronul FCSB.

Gigi Becali i-a schițat echipa lui Todoran

Ulterior, latifundiarul i-a făcut mai bine de jumătate din echipă lui Todoran. Patronul a nominalizat cei 7 jucători care trebuie să apară în primul „11”. 

„Pe Moruțan nu am cum să-l scot. Că n-ai cum, chiar dacă joacă prost. Pe Olaru la fel, dacă joacă prost, tot bine joacă. Coman, chiar dacă joacă prost tot meciul, în cinci minute poate face o fază de gol. Pe Tănase la fel. Și pe Tavi Popescu nu ai cum să-i scoți pentru că face 100 de milioane.

Pe Crețu nu-l poți scoate că e fundaș central. O să înceapă cu el. Nu suntem nebuni să schimbăm fundașii centrali. Ați văzut că am făcut eu vreo schimbare la fundașii centrali? M-am bagat eu vreodată?

Sunt șase jucători, iar cu portarul sunt șapte. Trebuie să apere Vlad!”.

Dinu Todoran, ca Naomi Osaka

Poziția lui Todoran amintește de unul dintre subiectele în vogă din sportul mondial din aceste zile. Jucătoarea de tenis Naomi Osaka a ales să nu participe la conferințele de presă de la Roland Garros, justificând că adesea jucătorii sunt hărțuiți în timpul conferințelor de presă și că întrebările jurnaliștilor îi pot destabiliza mental pe jucători.

Presată de organizatorii Roland Garros să revină asupra deciziei, Osaka a preferat să se retragă de la turneul din Franța

Citește mai multe știri despre FCSB:

S-a răzgândit! Gigi Becali și-a anunțat noua țintă din play-off: „Îl vreau, l-am contactat. Voi o să râdeți, dar eu fac tot ce știu!”

Becali face orice ca să o bată pe CSA Steaua: „Voi plăti ca să râd de ei” » În ce condiții va juca FCSB în Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
siriussirius
siriussirius  •  02 Iunie 2021, 18:34

Nici nu merita comentarii !!!

elgabri
elgabri  •  02 Iunie 2021, 15:01

Sezonul asta o sa fie ca Nea Gigi pe fata Antrenorul FCSB

Vezi toate comentariile (2)
Comentează