FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Alexandru Ioniță a ajuns la Craiova! Ce clauză e stipulată în contractul de împrumut de la CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 22:23

Alexandru Ioniță (24 de ani) va evolua următorul sezon la CSU Craiova. 

Mijlocașul ofensiv al campioanei CFR Cluj a fost împrumutat pentru un sezon în „Bănie”. Craiovenii au în contract și o opțiune de transfer care poate fi activată în vara lui 2020, în valoare de un milion de euro. 

Ioniță se va alătura lotului condus de Corneliu Papură în cel mai scurt timp. Oltenii debutează joi, 11 iulie, în preliminariile Europa League, în deplasarea din Azerbaijan, de pe terenul lui Sabail. Partida se dispută la ora 19:00, încă nu a fost achiziționată de vreun post TV din România, și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro. 

600.000 €este cota lui Alexandru Ioniță conform transfermarkt.de

2 goluriși o pasă decisivă a reușit Alex Ioniță în sezonul trecut pentru CFR Cluj, în 31 de partide

csu
CSU CRAIOVA

Antrenor: Corneliu Papură (confirmat)
Veniri: Ștefan Vlădoiu (revenire împrumut Dunărea Călărași), Andrei Marinescu (Sportul Snagov), Kamer Qaka (Poli Iași), Mihai Roman II (revenire împrumut, FC Botoșani), Vătăjelu (Sparta Praga), A. Ivanov (Gaz Metan)
Plecări: Florin Gardoș (contract reziliat), Andrei Burlacu (final de contract), Eduard Stăncioiu (retras), S. Drăghici (Gaz Metan)

Citește și:

FCSB s-a despărțit oficial de Adrian Stoian » Jucătorul e aproape de CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
dansy
dansy  •  07 Iulie 2019, 10:50

Bine ai venit la CraiovaIONITA!!!Noi te consideram un fotbalist foarte valoros si avem incredere mare in tine.Depinde acum de tine sa -ti arati adevarata valoare.Mult succes!!

dansy
dansy  •  07 Iulie 2019, 10:42

Bai ziaristilor atat Gardos cat si Burlacu sunt jucatorii Craiovei.

geogeo
geogeo  •  04 Iulie 2019, 19:46

Ionita asta e una dintre chiflele umflate si plimbate prin Liga 1, poate-poate isi face si el loc. Nu-i vorba ca n-ar avea talent, are chiar mai mult decat poate el sa duca, numai ca la el problema e la intelect, caracter si fizic. Nu prea are cenusiu pe sus, e "rapidist pe viata" dar ii place la Craiova sau CFR si e cam gras, parand ca face haltere ca si fratele lui care chiar e un halterofil de apreciat. Daca Ionita va rezista pana in iarna la Craiova va fi o mare, foarte mare surpriza. Pentru el cel mai bine ar fi sa se duca la Rapid, poate ca acolo o sa aiba cineva rabdare cu el, altfel...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează