FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CS MIOVENI 5-2

Alexandru Pelici știe unde s-a făcut diferența în eșecul cu CSU Craiova: „Acesta ar fi primul moment”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 21:57 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 21:57

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul argeșenilor, crede că formația lui ar fi putut obține mai mult dacă trata cu atenție anumite momente din prima parte. 

„Sunt mai multe momente de joc despre care putem să vorbim, momente decisive care au contat în economia rezultatului final. Primul ar fi acea ocazie mare a lui Blănaru, la 0-0, imediat primim gol. Am reușit să revenim, să egalăm la 2, dar nu am avut maturitate suficientă pentru a intra la pauză cu acel rezultat.

Reghe, anunț îngrijorător: „Vom pica la un moment dat” » De ce a pierdut un jucător: „Nu s-a simțit bine după vaccin”
CSU Craiova - CS Mioveni 5-2
Reghe, anunț îngrijorător: „Vom pica la un moment dat” » De ce a pierdut un jucător: „Nu s-a simțit bine după vaccin”

La pauză puteam să punem la punct anumite lucruri și presiunea s-ar fi mutat în vestiarul celălalt. Am început a doua repriză fără să mai avem ce pierde, am încercat să ieșim, să jucăm, și din nou am avut neșansă la un alt moment important, când Bogdan Rusu a interceptat între fundașii centrali și a scăpat singur cu portarul și putea să facă și el hattrick-ul. Din păcate a ratat”, a fost analiza făcută de Alexandru Pelici, la Telekom Sport. 

Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru anumite momente de joc. E un lucru care spune multe despre puterea lor. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, drumul e lung. Chiar dacă am pierdut astăzi, nu cred că ne-am făcut de râs și am arătat un fotbal bun
- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

CS Universitatea Craiova, în coasta liderului CFR Cluj

CSU Craiova ajunge la 5 victorii consecutive în Liga și urcă pe locul secund. Dincolo, CS Mioveni rămâne fără succes din august și se clasează pe 12.

Citește mai multe știri de actualitate:

Ireal! Dan Petrescu, activități de contraspionaj » Jucător EXCLUS pentru a nu transmite tactica

Hagi l-a salvat! » S-a prăbușit la FCSB, dar e gata s-o ia de la capăt: „E o soluție pentru națională”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  31 Octombrie 2021, 11:56

Il felicit pe dl Pelici pentru ca a jucat fotbal la Craiova nu ca altii gen Sandoi care refuza fotbalul si joaca numai pe aparare sperand la o greseala in defensiva adversa sau a arbitrului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează