FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CS MIOVENI 5-2

Reghe, anunț îngrijorător: „Vom pica la un moment dat” » De ce a pierdut un jucător: „Nu s-a simțit bine după vaccin”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, așteaptă și un declin din partea echipei sale. +9   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, așteaptă și un declin din partea echipei sale.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 21:18 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 21:44

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-2, în runda #14 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, așteaptă și un declin din partea echipei sale.

Vezi AICI programul etapei #14

„Mă așteptam să fie greu, veneam după o perioadă cu multe goluri marcate, majoritatea jucătorilor care n-au fost în Cupă n-au fost la 100% în acest meci, s-a văzut că au ieșit din ritm. 

Golurile pe care le-am primit trebuia să nu le primim, au venit după greșelile noastre. Le-am spus jucătorilor să verticalizeze, să evite pasele în lateral. Am mai avut câteva ocazii în repriza a doua, scorul putea să fie mai mare.

Va veni și pentru noi o perioadă în care vom cădea, trebuie să ne pregătim. Celelalte echipe își schimbă felul de a juca împotriva noastră și vom avea probleme”, a declarat Reghecampf la final.

Cu cât Ivan va marca mai mult, cu atât va fi mai interesant pentru echipele care îl vor. Trebuie să fie serios în continuare, trebuie să facă risipă de efort, multe sprinturi, acțiuni, la fel ca azi 
Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova 

Ante Roguljic a făcut vaccinul, nu s-a antrenat 3 zile pentru că nu s-a simțit foarte bine și din acest motiv nu a jucat în acest meci
Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Am început puțin temător, am încasat două goluri rapid. Am egalat, pe faza de atac le-am pus probleme. Am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal cu cea mai puternică echipă din Liga 1
Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni

7 goluri în CS Universitatea Craiova - CS Mioveni

Ce repriză pe „Oblemenco”! Andrei Ivan a deschis scorul în minutul 17, din pasa lui Nistor, la o fază care a suscitat o controversă de ofsaid, însă decizia arbitrilor a fost corectă. 

Gol controversat în CSU Craiova - CS Mioveni » O fază identică a provocat un scandal uriaș!
CSU Craiova - CS Mioveni
Gol controversat în CSU Craiova - CS Mioveni » O fază identică a provocat un scandal uriaș!

Același Ivan a transformat 4 minute mai târziu penalty-ul obținut de Cîmpanu, iar meciul părea încheiat. De nicăieri, CS Mioveni a găsit totuși forța să egaleze. Oancea i-a așezat, dintr-un luft, mingea lui Bogdan Rusu la marginea careului mic, iar atacantul argeșenilor n-a iertat (34). 

Același Rusu a realizat „dubla”, de această dată după o gafă a portarului Mirko Pigliacelli, învins la scurt (39). 

Scorul final din primul act a fost stabilit în prelungiri de același Ivan, dintr-un alt penalty (45+2).

+5 FOTO

Repriza a doua nu a mai avut același ritm. Chiar și așa, Craiova a mai reușit două goluri. Ivan, în forma carierei, a scăpat pe contraatac și nu s-a mai oprit până când nu a reușit „pokerul” (83), în timp ce Markovic a închis tabela cu un golazo în vinclu (90+3).

CSU Craiova ajunge la 5 victorii consecutive în Liga și urcă pe locul secund. Dincolo, CS Mioveni rămâne fără succes din august și se clasează pe 12.

Citește și alte știri: 

EXCLUSIV Dan Petrescu a exclus o vedetă din lot! Fotbalistul vrea să plece

CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: „Nu știu ce urmărește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  31 Octombrie 2021, 11:01

Reghe nu slabi exigenta asupra pregatirii si tacticii. Jucatorii abia asteapta sa treaca la... „vremea trece ,leafa merge” pe care o stiau de multa vreme si chiar au aplicat-o in prima repriza. Nu permite nici celor din anturajul echipei sa-i ia prea mult in brate si sa le aduca laude(gargauni) in cap. M-ai repede as trece peste greselile portarului de cat gafele apararii sau pasele gresite din cativa metri sau caratul mingii dejeaba de catre Houri.

wrx.
wrx.  •  31 Octombrie 2021, 07:17

Pregătește terenul Pentru victoria lui fcsb. Doar le-a lăsat Gigi butoanele câteva etape.

c23665
c23665  •  31 Octombrie 2021, 06:35

Da, măi Reghe, veți pica. Cu FKSB. Conform înțelegerii!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează