FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu a exclus o vedetă din lot! Fotbalistul vrea să plece

Gabriel Debeljuh (25 de ani, atacant) vrea să plece de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu (53)!
Gabriel Debeljuh (25 de ani, atacant) vrea să plece de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu (53)!

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2021 21:18 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 21:50

Gabriel Debeljuh (25 de ani, atacant) vrea să plece de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu (53)!

Din informațiile Gazetei, Debeljuh s-a certat cu Petrescu și a fost trimis la echipa a doua de „Bursuc”. Fotbalistul croat nu a primit deloc bine vestea și vrea să rezilieze contractul cu campioana României!

Scandal la CFR Cluj: Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh!

Gabriel Debeljuh a venit la CFR Cluj în vara anului trecut, de la Hermannstadt. A fost un jucător important pentru ardeleni, bifând 65 meciuri în toate competițiile și reușind 15 goluri + 4 pase decisive.

Decizia e surprinzătoare, mai ales că Gabriel Debeljuh e un atacant pe placul lui Petrescu: înalt, puternic, perfect pentru jocul pragmatic al tehnicianului.

Dan Petrescu a exclus o vedetă din lot! Fotbalistul vrea să plece
Gabriel Debeljuh

1,5 milioane de euroe cota de piață a lui Debeljuh, conform Transfermarkt

CFR Cluj pregătește transferul lui Roger de la UTA

Brazilianul Roger (25 de ani) e unul dintre motoarele celor de la UTA, iar evoluțiile din acest sezon ale mijlocașului ofensiv le-au atras atenția celor de la CFR Cluj.

După ce în vară CFR l-a „smuls" pe Denis Rusu de la formația arădeană, iar FCSB a tot încercat să-l aducă pe David Miculescu, acum un alt jucător al lui Balint e în atenție.

E vorba despre brazilianul Roger, fotbalist venit la Arad de la Riga, din Letonia, iarna trecută. CFR e clubul care s-a interesat de Roger, susțin sursele Gazetei, iar agentul jucătorului a recunoscut după meciul cu Clinceni că există o ofertă concretă pentru brazilian.

„Pe lângă cei tineri, ofertați de câteva echipe, există și ceva concret pentru Roger, dar decizia nu îmi aparține mie, ci celor care conduc clubul. Ei știu dacă îl vor lăsa să plece sau nu”, a zis Bogdan Apostu, care a refuzat să ofere detalii despre ofertă, dacă este din țară sau străinătate.

Roger Junio Rodrigues Ferreira e pe placul lui Dan Petrescu, care l-a urmărit atent în cele 10 luni de când e în România. Tehnicianul CFR-ului e încântat de faptul că Roger poate juca mai multe posturi, doar în acest sezon a fost folosit de Balint pe 4 poziții: al doilea vârf, mijlocaș central, dar și în ambele benzi, ca mijlocaș ofensiv.

Nici cifrele lui Roger la UTA nu-s rele, adunând 38 de meciuri, 4 goluri și 6 pase decisive. Mijlocașul poate fi transferat abia în perioada de transferuri din iarnă

Ion Gheorghe, FC Voluntari, înaintea partidei cu CFR Cluj: „Întâlnim cea mai bună echipă din România”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Edi s-a clonat » Palmares identic pentru Iordănescu jr după primele 8 meciuri la FCSB cu cel din din perioada CFR

CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: „Nu știu ce urmărește”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
dodo001
dodo001  •  29 Octombrie 2021, 10:31
Postat de daniaania pe 29 Octombrie 2021, 10:15

Este timpul de curateine de iarna, sper sa mai plece jucatori ce nu au confirmat sau sunt plictisiti !!!!Stie ce face DP.

Vrei sa ajungem in situația Fcsb sa nu ai jucatori nici sa mergi la toaleta? Sau ca cei de la CSU Craiova, daca li se accidenteaza 2-3 jucatori, să nu mai ai pe cine sa pui in locul lor? Trebuie ținut fiecare jucător , iar speranta e ca FRF si LPF sa o lase mai moale cu lista scurta. Ai 40 de jucatori, pune-i pe toti pe lista, Daca trebuie sa stea 25 pe banca, sa-i lăsăm pe toti. Cea mai buna echipa sa castige campionatul, ce atâtea constrangeri?! Ba sa ai Under 21, ba sa nu ai mai mult de 7 rezerve pe banca, o prostie!

daniaania
daniaania  •  29 Octombrie 2021, 10:15

Este timpul de curateine de iarna, sper sa mai plece jucatori ce nu au confirmat sau sunt plictisiti !!!!Stie ce face DP.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  29 Octombrie 2021, 09:39

Lasă Mister, că poate joacă vârf Culio

Vezi toate comentariile (28)
Comentează