FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: „Nu știu ce urmărește”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 22:11 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 22:31

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a susținut că ar fi putut disputa „optimea” cu FC Voluntari din Cupa României cel mai devreme joi, adică o zi mai târziu decât prevedea programarea inițială, și a lăsat să se înțeleagă că acest lucru nu a fost posibil din cauza unui adversar. Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, s-a simțit vizat și a replicat: „N-am fost informați!”.

MM susține că data nu a putut fi schimbată „fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat”. Adică FC Argeș, cu care FCSB are meci pe 31 octombrie, sau CFR Cluj, pe care FC Voluntari o întâlnește pe 30 octombrie. Bilasco neagă acum informația că CFR s-ar fi opus și îi răspunde lui MM.

Marius Bilașco, oficial CFR Cluj: „Nu înțeleg ce a urmărit Mihai Stoica”

Nu ne-a întrebat nimeni oficial de mutarea meciului cu Voluntari. Nu am primit nicio solicitare de la nimeni. Era în folosul nostru ca adversarul să aibă un joc până la meciul cu noi, nu? Dar e un lucru care nu ține de noi. Dacă am fi primit-o, am fi analizat, deși programul etapelor era făcut de mai mult timp. 

Nu putem să influențăm cu nimic, nici n-am fost informați. Noi nu înțelegem nici acum de ce s-a amânat. Acum două sezoane am fost nevoiți să jucăm multe meciuri din cauza COVID-ului, am trecut prin asta și știm ce dureros e. Am jucat meciurile și am acceptat orice condiții ca să ducem campionatul la bun sfârșit. Am jucat finala campionatului cu reguli de Cupa României, deși Craiova avea un joc mai puțin ca noi. 

Probabil asta a fost și nedumerirea lui Dan Petrescu. Noi am încercat să amânăm niște meciuri atunci când jucam în Europa League anul trecut și am avut COVID, dar n-am avut succes. Eu nu comentez decizia în cazul lui FCSB, mă refer strict la CFR pentru că a fost asemănător cu ce e acum la ei. 

Nu înțeleg ce a urmărit cu acea declarație Mihai Stoica, probabil să mute presiunea dintr-o parte în alta. Noi nu înțeleg ce legătură avem cu această poveste. Sper să se găsească soluții tocmai pentru a nu fi în situația de a avea jocuri care nu se pot desfășura, să nu avem suspiciuni. 

Noi avem doar câțiva jucători care au avut acea perioadă de după boală și nu s-au vaccinat. Sunt 5-6, un număr foarte mic. Ei luaseră decizia de a se vaccina, trebuia doar să alegem data. Eu zic că am preîntâmpinat această situație. Nu elimini riscurile, dar sunt șanse mai mici să ai problemele de la FCSB. Am sfătuit jucătorii să se vaccineze și mulți au și făcut-o”, a declarat Bilașco la Telekom Sport.

Dan Petrescu, iritat după reprogramarea meciului Farul - FCSB: „Incredibil! Cer și eu amânarea”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu a fost de acord cu decizia Ligii de a reprograma meciul Farul - FCSB.

Replica lui MM, fostul colaborator al „Bursucului” de la Unirea Urziceni, a venit rapid: „Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul: nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați.

S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos! (n.r. - unde CFR urmează să o întâlnească pe Alkmaar în grupele Conference League)”.

Citește mai multe știri de actualitate:

CFR Cluj, prima reacție despre datoria la Edi Iordănescu: „S-au întâmplat anumite lucruri”

Gigi Becali, bun de plată! Anamaria Prodan a avut câștig de cauză: „Să-i oferim anonimitatea pe care o merită!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  28 Octombrie 2021, 11:27

Din patru comentarii trei apartin aceluiasi prostalau consacrat.

florar
florar  •  28 Octombrie 2021, 09:05
Postat de florar pe 28 Octombrie 2021, 09:02

Mă gesepistilor...Acum doi ani CFR a reprogramat meciul cu Steaua??? Anul trecut când CFR a cerut să amâne meciul cu Botoșani pentru cupele europene de ce nu spuneți că Iftime nu a acceptat amânarea pentru că CFR nu plătise banii pe Golofca...????

Mai mult gesepistilor!! Acum doi ani Craiova a amânat meciul cu Astra pentru bolnavi covid!!!! Meciul nu s a jucat pentru că la data rejucării Astra a avut la rândul lor bolnavi...

florar
florar  •  28 Octombrie 2021, 09:02

Mă gesepistilor...Acum doi ani CFR a reprogramat meciul cu Steaua??? Anul trecut când CFR a cerut să amâne meciul cu Botoșani pentru cupele europene de ce nu spuneți că Iftime nu a acceptat amânarea pentru că CFR nu plătise banii pe Golofca...????

Vezi toate comentariile (5)
Comentează