FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Marcat de modul în care a fost tratat de FCSB: „Cumplit! Un an și jumătate am vorbit cu aerul condiționat în vestiar”

Articol de - Publicat marti, 24 august 2021 13:20 / Actualizat marti, 24 august 2021 15:40

Revenit în vară în circuitul fotbalistic, prin trecerea la Poli Iași, Alexandru Stan (32 de ani) a rămas marcat de modul în care a fost tratat la FCSB

Un an și jumătate am vorbit singur cu aerul condiționat în vestiar. În acest interval a murit și tatăl meu, plus că avusesem două operații dificile la genunchi. A fost cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu! Am multe de spus legat de cum am fost tratat, însă nu vreau să intru în amănunte”. 

Fotbalistul spune că se bucură acum că „are cine să mă certe în vestiar” și are încredere în Edi Iordănescu, noul tehnician al roș-albaștrilor. Cu o singură condiție: „Să fie lăsat în pace!”

Alexandru Stan a fost „captiv” la FCSB

Alexandru Stan (32 ani) a fost legitimat la FCSB în perioada 2018-2021. Fundașul a bifat 14 meciuri în tricoul roș-albaștrilor, reușind un gol și două pase decisive. La FCSB, Alexandru Stan încasa lunar salariul de 10.000 de euro doar pentru antrenamente individuale.

Marcat de modul în care a fost tratat de FCSB: „Cumplit! Un an și jumătate am vorbit cu aerul condiționat în vestiar”
Alexandru Stan

De jucat, nu a mai jucat în niciun meci pentru prima echipă de un an și trei luni, fiind folosit doar la „satelit”. Fostul căpitan al Astrei Giurgiu ajunsese să aibă un job straniu: clubul îl plătea ca să se antreneze singur, fiindcă nu mai avea nevoie de el.

Becali l-a cumpărat pe Alexandru Stan de la Astra în 2018. Experimentat și polivalent, fundaș bun pentru ambele laturi ale defensivei, Alex a început direct ca titular la FCSB, apoi s-a accidentat serios la genunchi. Gigi nu a avut răbdare să-i permită o recuperare „ca la carte” și a forțat utilizarea lui într-un meci cu Alașkert, în Europa League.

VIDEO Claudiu Bumba, ironizat de Argăseală, la vârsta de 16 ani: „Vi se pare normal să spună lucrul ăsta?”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali a intrat în direct: „Transferul lui Moruțan la Galata picase azi-noapte”

Dezlănțuit! Dinu Todoran îl face praf pe fostul său elev de la FCSB, care i-a criticat metodele: „E jucător, nu fotbalist!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  24 August 2021, 18:23
Postat de ilie34 pe 24 August 2021, 16:21

A incasat 400.000 de euro in ultimii 3 ani ( ceea ce este corect si meritat ca scrie in contract, bravo lui ) dar se duce in Divizia B si are niste colegi de vestiar care isi dau viata pe teren ( atat cat pot ei ) si castiga 30.000. Este lipsa de respect si pentru cei 370 de fotbalisti care au litigii cu cluburile lor pentru a isi primi banii pentru antrenamente si meciuri ( el a stat sa vada filme 3 ani ). Ce sa mai spuna cei de la Dinamo? A suferit el? Daca mureau parintii si era la Dinamo si nu avea cu ce sa ii duca la biserica? Eu l-am apreciat pentru ca a stat, ca i-a aratat lui Becali ca nu merge asa dar pentru ca mai face pe nefericitul nu am cum. Nu a fost o victima cum se descrie el

Omul a trecut printr-un calvar la FCSB, unde a fost tratat ca un gunoi. Banii din contract i-au fost platiti fiindca Becali n-a avut incontro, in nici un caz din generozitate. Becali l-a fortat, introducandu-l in teren nerefacut dupa accidentare si l-a nenorocit, apoi nu l-a lasat nici macar sa se antreneze cu echipa si l-a umilit cat a putut, in speranta ca Stan va ceda si va accepta rezilierea contractul incasand bani mai putini,

florar
florar  •  24 August 2021, 17:52

Auzi la gesepistii,cica Stan a fost captiv!!!!Pai mai gesepistilor era captiv daca Becali nu i permitea sa plece la alta echipa!!!!!Stan a fost asa de meserias incat a preferat sa ia 10 000 si sa nu joace !!!!Erata.....*** luiStan ca vai Stan a avut presa foarte buna desi nu juca nicaieri!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  24 August 2021, 17:38

viata e greu cand vorbesti cu aerul conditionat pe 10 mii pe luna. cateodata are dreptate si becali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează