FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Alexandru Tudor, omul bun la toate la FCSB: arbitru, călugăr și „cancelarul” lui Gigi Becali

Articol de , - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:40

FCSB // Alexandru Tudor a devenit un fel de asistent al lui Gigi Becali pe teme religioase și arbitru în antrenamentele pe care le conduce Bogdan Vintilă. 

Tudor s-a rugat pentru victoria FCSB în duelul cu Dinamo. Fostul arbitru e noul „cancelar” al lui Gigi Becali, a ocupat rolul pe care-l avea Virgil, vărul patronului. Sandu e chiar multifuncțional, spre deosebire de Virgil, el joacă „pe mai multe posturi” :

- E partenerul de discuții religioase al lui Gigi. Șeful îl respectă pentru credința lui, ceea ce îi conferă lui Tudor o influență destul de mare. Becali l-a avut pe fostul arbitru lângă el în conferința de presă în care l-a prezentat pe Vintilă. Duhovnicul neoficial a tăcut mai mult de o jumătate de oră, cât a durat evenimentul! 

- Tudor e util și în baza din Berceni. Nu doar când arde tămâie alături de antrenorul Vintilă ca să curețe de spirite rele vestiarele și birourile. El e și arbitru în jocurile-școală pe care le comandă tehnicianul. Există o regulă specială, pe care jucătorii o mai încalcă în meciurile oficiale, dar niciodată în antrenamente: le este interzis să-l înjure pe arbitru! Oricum, nici n-ar îndrăzni să-l jignească pe prietenul religios al patronului.  

- Sandu funcționează și ca un fel de ambasador al lui Becali pe lângă Biserica Ortodoxă Română. El discută pentru aprobarea de către BOR a construirii unei noi biserici în Pipera, un proiect al lui Becali. 

Reacția lui Becali după FCSB - Dinamo 1-1:

381 de meciuria adunat Alexandru Tudor ca arbitru de centru în Liga 1. E primul în istoria campionatului după acest criteriu, al numărului de meciuri pe care le-a condus

Vezi și: 

1.000.000 de euro scoși de Becali: metode SF de recuperare în Liga 1! » Meanwhile, la Dinamo ... Negoiță cere economie la costul cu carnea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (14)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  07 Octombrie 2019, 17:47
Postat de Ionel Alecu pe 07 Octombrie 2019, 12:55

si cand te gandesti ca acest travestit a arbitrat zeci de meciuri ale turmei ciobanului ...asta este fotbalul nostru si sa nu uitam ca se intorce echipa infractionala dovedita a famiglei becaliote ! ion/victor/gheorghi ...sa vezi dezastru !

De la Argaseala (da, Argaseala care a fost rasplatit si el pentru serviciile aduse clonei) pana la Deacon- Bricheta, Tudor_Rasputin si arbitrii de azi, majoritatea asa-zisilor cavaleri ai fluierului au sprijinit din rasputeri clona ciobanului infractor, dar chiar si asa fc fcsb popesti leordeni nu e in stare sa ia un titlu intr-un campionat jenant de slab. Iar sambata a fost randul lui Kovacs sa fie ingerul pazitor al clonei si sa refuze un penalty lui DInamo

kingdon
kingdon  •  07 Octombrie 2019, 16:07

Lol, asta se crede Rasputin, ala Tarul Rusiei, vai mama voastra!!! Ce comedie bolnava!! Mooor...????????????????????

1621544878110915
Ionel Alecu  •  07 Octombrie 2019, 12:55

si cand te gandesti ca acest travestit a arbitrat zeci de meciuri ale turmei ciobanului ...asta este fotbalul nostru si sa nu uitam ca se intorce echipa infractionala dovedita a famiglei becaliote ! ion/victor/gheorghi ...sa vezi dezastru !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează