FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alexandru Tudorie acuză ce se întâmplă în interiorul FCSB: „Asta e politica acolo!”

Alex Tudorie
Alex Tudorie

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 16:31

Alexandru Tudorie, 22 de ani, atacantul celor de la FC Voluntari, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB și a explicat de nu a primit mai multe șanse.

Dacă Steaua dădea 1 milion sau 1,5 milioane de euro pe mine, eram băgat mai multe meciuri. Asta e politica acolo! Dacă domnul Becali dă 2 milioane de euro pe un jucător, trebuie să joace.

Tade nu a avut o perioadă bună la Steaua, dar era băgat să joace pentru că avea salariu mare şi trebuia să demonstreze că îl merită. Eu aveam un salariu foarte mic, Steaua dăduse 200.000 de euro pe mine, sumă care e o nimica toată pentru domnul Becali. Nu prea i-a păsat”, a declarat Alexandru Tudorie la TV Telekom Sport.

Tudorie, crescut de Oțelul Galați, a ajuns la FCSB în iulie 2015, fiind considerat o mare speranță. Atacantul nu a confirmat, iar în iulie 2017 a ajuns gratis la Voluntari.

39de meciuri a jucat Tudorie la FCSB, marcând 3 goluri

Citește și:

N-au fost iertați! Doi jucători de la FCSB atacați de conducere: „Pe partea lui au venit golurile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2019, 20:48

ai si tu dreptate si multe persoane,insa sa spunem si partea cealalta a adevarului,toti pustii cand vin la steaua se cred vedete,isi tatueaza pielea,femei,cluburi,masini scumpe,fotbalul e pe ultimu loc,dovediti contrariul ,ce daca esti golgheter la voluntari,cand vii la steaua ,trebuie sa arati mai bine !

206134340204005
Diaconu Ion  •  03 Martie 2019, 19:31

Nu e corect sa apreciezi un jucator care a jucat cateva minute sau chiar un meci.Stan vine dupa o absenta de lunga durata.De ce nus-au aranjat mai multe amicale in perioada de pregatire pentru a da posibilitatea noilor veniti sa se integreze.

energydrik
energydrik  •  03 Martie 2019, 19:08

În traducere libera, Tudorie spune ca daca Becali trebuie sa aleagă intre 2 gloabe, o alege pe aia cu salariu mai mare și pe care a plătit mai mult, în speranța că poate reușește sa vândă și el gloaba.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează