FOTBAL  »  Superliga  »  ISLANDA - ROMÂNIA 0-2

Dan Petrescu despre accidentarea lui Denis Alibec: „Va lipsi cel puțin o lună”

Denis Alibec, România // foto: Cristi Preda +39   FOTO
Denis Alibec, România // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 17:46 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 19:09

Denis Alibec (30 de ani), atacantul lui CFR Cluj și al echipei naționale a României, a ieșit din cărți pentru câteva săptămâni, după accidentarea suferită în meciul cu Islanda, scor 2-0.

Antrenorul său de la echipa de club, Dan Petrescu, a comentat situația: „L-aţi văzut pe Denis Alibec, din păcate va lipsi cel puţin o lună. În Turcia, după ce am plecat eu, el a fost accidentat cel puţin patru luni sau cinci, nu e uşor să revii. Sper să vină cât mai repede şi să-i facem un program care să facă să nu se mai accidenteze, eu nu ştiu dacă el a avut acest program pentru prevenţia accidentărilor”.

Ce meciuri ar putea rata Alibec: Botoșani (d), Jablonec (d), CSU Craiova (a), UTA (d), Randers (a), Gaz Metan (a).

Alibec a căzut în minutul 74 al partidei, la 1-0 pentru „tricolori”. Aflat într-o cursă în flancul stâng al atacului „tricolor”, Alibec a renunțat la minge și s-a așezat pe gazon.

Echipa medicală a ajuns rapid și a confirmat faptul că nu mai poate continua. Denis a avut probleme musculare la coapsa stângă și a părăsit terenul șchiopătând. Vârful lui CFR Cluj nu va mai putea evolua în partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Denis Alibec a fost supus unor investigații medicale imediat după sosirea tricolorilor în țară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!
FRF.ro

Denis Alibec după Islanda - România 2-0: „Nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez”

Dan Petrescu a sunat personal un om de fotbal » Pe cine vrea președinte la CFR Cluj + prima reacție
CFR Cluj
Dan Petrescu a sunat personal un om de fotbal » Pe cine vrea președinte la CFR Cluj + prima reacție

Este a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri. Vizibil descumpănit, Alibec a declarat pentru frf.ro că „nu știu ce să mai fac”.

„Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize.

Putem să luăm cele 6 puncte rămase, dacă vom juca așa nu ne va putea opri nimeni. Suntem o echipă bună, toți cei care au jucat astăzi au făcut diferența.

M-am simțit foarte bine, nu mă așteptam să fie așa mulți români în Islanda. Aveam tricoul promis dar l-am dat lor, m-au impresionat și le-am mulțumit astfel”, a spus Alibec.

+35 FOTO

Preliminarii CM 2022 // Match Preview România - Liechtenstein

Citește mai multe știri despre Islanda - România 0-2: 

Note GSP după Islanda - România » Cei mai buni „tricolori” la Reykjavik: unul singur cu 8

Andrei Rațiu, timid la interviu: „Sunt de la 6 ani în Spania. Vin în România doar pentru națională”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Septembrie 2021, 15:05

Eu nu am nimic cu omul,dar mi se pare ca a fost speranta si tot asa va termina!Norocul lui e ca e masiv, dar nici asta nu-l ajuta prea mult! Modul cum joaca ela ca pivot lasa de dorit!Efectiv se aseaza intre minge si adversar si cam atat!Nu l-am vazut si eu odata sa pivoteze pe langa adversar si sa plece spre poarta! Daca cumva il ajuta vreun coleg atunci da si el o pasa ca sa scape de minge, ca altfel o pierde! Si pe deasupra mai e si nervos nevoie mare!As vrea sa ma insel si el sa ma contrazica prin goluri si faze frumoase! In rest ii urez bafta!

dodo001
dodo001  •  05 Septembrie 2021, 14:51

Hai sanatate Alibec dragă, sa te faci bine. Dupa Țucudean, tu vei fi urmatorul golgeter! Apuca-te si șlefuiește pantofii sport sa dai goluri in Liga 1 dar si in grupele europene! Bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează