FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Denis Alibec a mers „glonț” la Dan Petrescu după meciul cu Gaz Metan: „Era frustrat. Sper să înțeleagă mentalitatea noastră”

Denis Alibec (stânga), în CFR Cluj - Gaz Metan // foto: Imago
Denis Alibec (stânga), în CFR Cluj - Gaz Metan // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 12:07 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 12:34

Denis Alibec (30 de ani) nu a fost mulțumit de momentul în care Dan Petrescu (53) l-a introdus pe teren în meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

Recuperat recent după o accidentare musculară suferită în meciul dintre Islanda și România de la începutul lunii septembrie, Alibec a fost aruncat în joc contra celor de la Gaz Metan în minutul 70, la scorul de 2-1, care s-a înregistrat și la final pe tabelă.

Dan Petrescu: „Denis Alibec a venit la mine după meci”

Incapabil să majoreze avantajul echipei sale, Alibec a afișat o figură nervoasă după fluierul final.

În cadrul conferinței de presă, antrenorul Dan Petrescu a dezvăluit ce dialog a purtat cu atacantul său.

„Alibec a venit la mine după meci și mi-a zis că preferă să intre la pauză decât așa. A zis că n-a intrat bine. I-am zis: «Denis, ai 3 antrenamente, ai jucat deja 30 de minute. Eu te protejez, nu pot să te bag să te rup». Nici Billel nu a jucat de mult, s-a văzut. 

Oricum, Denis a avut câteva acțiuni, dar a suferit fizic. Era frustrat, dar i-am zis că e mai importantă echipa și victoria decât cum s-a simțit el. Sper să înțeleagă că mentalitatea este să câștige echipa. 

Ca atitudine, nu a intrat rău, a avut niște acțiuni foarte bune. Nu era supărat, a zis că nu îi ieșea jocul, se simțea puțin greoi”, a spus „Bursucul”.

Dan Petrescu: „Alibec juca de la început dacă era sănătos”

Împrumutat de la Kayserispor, Denis Alibec a adunat 11 meciuri la CFR Cluj, în care a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă. Înainte de conferința de presă, la flash-interviu, Dan Petrescu susținuse că ar fi început cu Alibec din primul minut, dacă acesta ar fi fost în totalitate apt de joc:

„Pe Sigurjonsson, Susic, Debeljuh, Omrani și Alibec vreau să îi văd la antrenamente. Alibec juca de la început dacă era sănătos. Îi aștept să se antreneze și dacă o vor face bine, vor juca sigur”.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Gaz Metan: 

Andrei Burcă, despre cum s-a „trezit” CFR în a doua repriză: „Nu vreau să reproduc ce s-a întâmplat la pauză”

Ilie Poenaru, critic după înfrângerea de la Cluj: „N-avem voie să facem asemenea cadouri!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1doru
1doru  •  04 Octombrie 2021, 14:49

Alibec e de departe cel mai bun fotbalist din Romania atunci cand nu e accidentat si pregatit bine fizic.

dragdim
dragdim  •  04 Octombrie 2021, 14:27

Exagerați un pic când spuneți ca Alibec “s-a dus glonț”, mai nimerit era s-a dus avion de hârtie. Băieții ăștia nu se uita și ei la fotbalul care se joaca prin alte tari?

legio.sud
legio.sud  •  04 Octombrie 2021, 13:40

Alibec și budescu , păcălesc gușterii continuu dacă după atâția ani nu se prind ca-s pacăliți , merita numiți gușteri … nu ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează