FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

A izbucnit în lacrimi imediat după eșecul cu Rapid și l-a impresionat pe Viorel Moldovan: „Mi-a plăcut foarte mult. Bravo, copile! Nu știu de ce plângea”

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în epilogul rundei cu numărul 6 din play-off. Alin Fică (21 de ani), aflat la primul meci ca titular pentru CFR în acest campionat, a izbucnit în lacrimi la final. +28   FOTO
Rapid a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în epilogul rundei cu numărul 6 din play-off. Alin Fică (21 de ani), aflat la primul meci ca titular pentru CFR în acest campionat, a izbucnit în lacrimi la final.

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 22:53 / Actualizat luni, 01 mai 2023 22:59

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în epilogul rundei cu numărul 6 din play-off. Alin Fică (21 de ani), aflat la primul meci ca titular pentru CFR în acest campionat, a izbucnit în lacrimi la final. 

Alin Fică s-a numărat printre evidențiații din tabăra campioanei. Copleșit de emoții, mijlocașul a plâns după fluierul final. A apărut cu lacrimi în ochi și la interviuri. 

Iute și furios » Petrescu a fost un car de nervi la eșecul cu Rapid! Ce-a făcut după golul de 3-1 și la finalul meciului
Rapid - CFR Cluj 3-1
Iute și furios » Petrescu a fost un car de nervi la eșecul cu Rapid! Ce-a făcut după golul de 3-1 și la finalul meciului

Alin Fică, după Rapid - CFR Cluj 3-1: „Am avut emoții!”

„Sunt fericit, a fost o seară frumoasă pentru mine. Dar era mai important să câștige echipa. Am avut emoții de dimineață când am aflat că joc, mi-am sunat părinții, prietenii, mi-au urat baftă. 

Am vrut să le arăt și celor de aici ce pot, am jucat aici. Am izbucnit în plâns de emoții după meci. Mi-am văzut părinții.

Noi am avut și un pic de ghinion, am avut două bare, ei au scos de pe linia porții. Noi luptăm, pn pregătim, vrem să ieșim cu capul sus din acest campionat! 

Am fost motivat de această amosferă. Trebuie să dai ce e mai bun, e cea mai frumoasă atmosferă din țară”, a spus Alin Fică la Orange Sport. 

Alin Fică, lăudat de Viorel Moldovan

Prezent în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport, fostul internațional Viorel Moldovan a lăudat prestația lui Fică: „Bravo, copile! Mi-a plăcut foarte mult, a făcut un joc foarte bun. S-a descurcat atât de bine. Nu știu de ce plângea, poate era copleșit de emoții. Bravo lui! Mi-a plăcut, dar voiam o reacție mai rapidă a lui Petrescu în acest meci”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Plin de sânge în careu după duelul cu portarul lui Dinamo! Ce a dictat arbitrul + verdictul lui Crăciunescu

FOTO Mihai Rotaru n-a rezistat! Cum l-au surprins camerele imediat după penalty-ul lamentabil al lui Andrei Ivan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
VanBasten
VanBasten  •  02 Mai 2023, 08:41

De ce plangea Darius Olaru? Pentru ca a luat galben si suspendare. De ce plangea Tarnovanu? Pentru ca a luat 5 de la niste danezi anonimi. Plangaciosi, nu fotbalisti.

Mihai043
Mihai043  •  02 Mai 2023, 04:31
Postat de steauadinliga1 pe 01 Mai 2023, 23:00

practic fica este simbolul desfiintari lui kfr. bravo baiatule. el si dan penalty.

Practic chiar ești prost. Făcut grămadă.

Mihai043
Mihai043  •  02 Mai 2023, 04:30
Postat de steauadinliga1 pe 01 Mai 2023, 23:34

pai in situatia aia clona fc r tot nu ar avea cum sa fie pe primul loc. trebuie sa faca toate intre ele egal si sa castige doar clona fc r,cea ce este statistic imposibil si nu s-a intamplat nici macar pe aproape in primele 6 etape. tu acuma imi spui ca clona fc r este la 11 puncte de farul,mai sunt 12 puncte,dar clona fc r poate terce peste farul? matematic da pentru ca hartia suporta orice,dar in realitate nu a existat niciodata asa ceva si nici nu o sa existe vreodata.

Băi, nesimțitule, mai termină cu clona FC r! Nu vezi cât ești de penibil? Rapid București se numește echipa. Învață să respecți asta, prostea! Dacă sunteți buni, fcfcsb, pentru că ăsta este numele echipei ce o susții deocamdată, să câștige titlul de campioană. Nu ne interesează. Pe noi ne interesează să terminăm cât mai sus. Asta să vă între în cap: la RAPID se joacă fotbal din orgoliu. Asta este esența fotbalului în lume. Orgoliul. E un sport care naște multe orgolii care, de foarte multe ori, sunt mai mari și mai importante decât câștigarea unui trofeu. Nu uita că ultima etapă jucați cu Rapid. Și încă ceva. În 2016, Rapid, a jucat în liga a 5-a sub denumirea de Mișcarea CFR București. Proiect pornit de Clubul Aristocratic Rapid. Sănătate! Vezi că ai mai făcut calcule pe aici și nu ți-au ieșit. Atunci când se joacă cu sufletul, calculele hârtiei sunt nule.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează