FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

Dinamoviștii au impresionat un rival: „S-au autodepășit! Chiar am rămas surprins”

Alin Șeroni (34 de ani) a fost plăcut surprins de prestația „câinilor” din repriza secundă. +49   FOTO
Alin Șeroni (34 de ani) a fost plăcut surprins de prestația „câinilor” din repriza secundă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 21:15 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 22:03

FC Botoșani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, chiar pe arena din Ștefan cel Mare. Moldovenii se apropie, pentru moment, la un punct de liderul CFR Cluj. Alin Șeroni (34 de ani) a fost plăcut surprins de prestația „câinilor” din repriza secundă.

„Dinamoviștii s-au autodepășit după înfrângerea cu FCSB, au pus presiune, era să facem greșeli, cât pe-aci să facem egal. Au avut ocazii bune de a marca. În repriza a doua au venit peste noi, au simțit că ne-am retras, au profitat, au marcat, puteau să ne și egaleze.

Nu ne-a cerut antrenorul să facem pasul înapoi, dar am simțit că vin peste noi, aveam 2-0 și erau importante cele 3 puncte. Am rămas surprins, a fost un meci bun, față de ce au jucat ei cu FCSB.

Nu așteptam să începem așa bine campionatul, am câștigat meciuri importante, CSU Craiova, CFR, Dinamo, vrem să facem un meci bun și cu FCU Craiova. Nu mă gândesc la titlu”, a spus Alin Șeroni, la Telekom Sport. 

Mihai Roman I, după Dinamo - FC Botoșani 1-2

„Se pare că am mai multă putere Cu cât mă gândesc la retragere cu atât joc mai bine. Important e că am câștigat. Am avut un meci dificil, în repriza a doua n-am reușit să mai ținem de minge. În unele momente n-am arătat foarte bine, dar important e că a luat 3 puncte, sunt meciuri care se câștigă și așa. 

Am discutat și la pauză că trebuie să ținem de minge, dar nu s-a întâmplat. Au venit peste noi, nu mai aveau ce pierde, a fost presiune. Vom discuta și vom vedea ce e de reglat. Am avut până acum rezultate foarte bune, ne dorim s-o ținem tot așa, nu ne gândim decât la play-off, vom vedea, vrem să rămânem acolo, sus”, a spus Mihai Roman I. 

Probleme cu nocturna în Dinamo - FC Botoșani

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

Dinamoviștii au fost în pericol. Dacă instalația ar mai fi cedat o dată, meciul ar fi fost pierdut la „masa verde”.

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Botoșani:

Fanii lui Dinamo n-au trecut peste umilința cu FCSB! Scenografia afișată la meciul cu Botoșani: „Totul va fi servit înapoi”

VIDEO+FOTO Dinamo - Botoșani 1-2 » Probleme cu nocturna în Ștefan cel Mare + emoții pentru „câini”: riscau să piardă meciul la „masa verde”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  19 Septembrie 2021, 22:41

D-abia incepe benzina. Terminati de benzina eram pe vremea lui bonetti. Dupa ce revin jucatorii accidentati, o sa ne luptam pentru playoff

smartbrain
smartbrain  •  19 Septembrie 2021, 22:26

s-a terminat benzina la vitan barzesti. dupa meciul cu ripensia os a fie si mai slabi si dupa o sa piarda si cu clona csu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează