FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Alin Stoica vine la U » Clujenii vor să bifeze al treilea transfer al iernii

Alin Stoica a evoluat șase luni în tricoul Timișoarei, în 2006
Alin Stoica a evoluat șase luni în tricoul Timișoarei, în 2006

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 ianuarie 2014 21:07

Preşedintele Vlad Munteanu este aproape de a bifa al treilea transfer al iernii.

"Studenţii" au reuşit să scape de trei jucători în această iarnă, Cătălin Dedu, Emil Rilke şi Habib Balde, şi astfel au făcut loc pentru achiziţii. Pînă acum, noul preşedinte, Vlad Munteanu, a semnat doi jucători: fundaşul stînga austriac Ronald Gercaliu, 27 de ani, şi atacantul francez ce a evoluat ultima dată pentru Pandurii, Karim Boutadjine, 24 de ani.

Oficialul nu se opreşte aici şi este gata să mai aducă cel puţin un jucător cu nume la Cluj, primul pe listă fiind Alin Stoica, 34 de ani. "Îl aşteptăm la antrenamente. Eu am mare încredere în el, sînt sigur că ne poate ajuta, iar printr-un astfel de transfer el ar putea reveni în circuitul fotbalului mare. Din punct de vedere fizic e apt, chiar zilele trecute a fost în Belgia la un control medical amănunţit, iar rezultatele sînt pozitive", a declarat Munteanu pentru Ziua de Cluj.

Ultima dată, Stoica a evoluat pentru echipa de liga a patra ASU Poli Timişoara. Mijlocaşul a fost lansat de Steaua şi s-a transferat în Belgia, la Anderlecht, la 17 de ani. Fotbalistul a evoluat şi în Champions League alături de belgieni.

Urmează Max Nicu şi Cătălin Munteanu!
"Şepcile roşii" vor să mai aducă la echipă alţi doi internaţionali români. Vlad Munteanu a intrat în contact cu Maximilian Nicu, 31 de ani, rămas fără contract din vară, după despărţirea de TSV 1860 Munchen.

Ardelenii nu au renunţat nici la gîndul de a-l transfera pe mijlocaşul de 34 de la Dinamo, Cătălin Munteanu. Acesta a intrat în ultimele şase luni de contract şi oficialii din Ştefan cel Mare nu par interesaţi să-i prelungească înţelegerea.

2.000 de euro pe lună ar urma să cîştige Stoica la U Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  15 Ianuarie 2014, 08:08

asta mai joaca fotbal?credeam ca s-a lasat ....

bogdan_777
bogdan_777  •  13 Ianuarie 2014, 11:45

mai omule cei 3 jucatori is varza.bine ca ne-am scapat de ei ;)

suiac
suiac  •  13 Ianuarie 2014, 09:20

Asta se intampla daca nu este asigurata continuitatea la nivelul conducerii executive a cluburilor ! Auzi , ce performanta : "Studenţii" au reuşit să scape de trei jucători în această iarnă, Cătălin Dedu, Emil Rilke şi Habib Balde . Si eu care credeam ca principala activitate este formarea unei echipe competitive ...M-am inselat , principala activitate este " sa scape de jucatori " !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează