FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Alt sponsor, alt sediu + stadion la Glina! » Negoiţă vrea să revoluţioneze Dinamo

Dinamoviștii n-au dus niciodată lipsă de machete pentru noua arenă visată, însă mereu a intervenit ceva și stadionul din Ștefan cel Mare s-a degradat continuu
Dinamoviștii n-au dus niciodată lipsă de machete pentru noua arenă visată, însă mereu a intervenit ceva și stadionul din Ștefan cel Mare s-a degradat continuu

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 09:37

În două săptămîni, Ionuţ Negoiţă va prelua oficial puterea la Dinamo dacă nu vor apărea scurtcircuite în dialogul şefilor pentru cedarea acţiunilor.

După ce s-a apropiat de echipă şi a promis plata restanţelor, omul de afaceri de 39 de ani va implementa cîteva schimbări ce vor modifica look-ul "cîinilor". Conform afirmaţiilor surselor din club, iată cîteva dintre ele:

1. Parteneriat cu Şahtior. Nu doar că-i aproape nelipsit de la meciurile internaţionale ale trupei din Doneţk, dar Negoiţă e un apropiat al lui Mircea Lucescu, acesta recomandîndu-l în trecut acţionarilor din Ştefan cel Mare. Mai mult, Il Luce chiar l-a sfătuit, public, pe Nicolae Badea să plece de la Dinamo şi să-i lase conducerea lui Negoiţă. "Noul parteneriat cu Şahtior ar presupune ca unu sau doi jucători ai ucrainenilor să vină să joace la «cîini». Plus amicale între cele două echipe", au spus sursele GSP.

2. Se schimbă sponsorul. După 6 ani, din vară nu va mai fi Orange pe pieptul jucătorilor, companie adusă de Badea în Ştefan cel Mare şi care plăteşte 1,5 milioane de euro pe sezon. Urmează să fie, cel mai probabil, numele Rin Group, aparţinînd familiei Negoiţă.

3. Un nou stadion. Visul de decenii al roş-albilor, alături de grupele Champions League. Cornel Dinu confirma Gazeta în ianuarie 2013 şi spunea: "Miza tinerilor acţionari de la Dinamo ar putea fi o arenă construită lîngă groapa de gunoi de la Glina". Noua arenă, de 15.000 de locuri, ar urma să fie construită în sud-estul Capitalei, nu se ştie cînd se va demara acţiunea, proiectul ar exista.

4. Sediul clubului. Momentan, dinamoviştii sînt chiriaşi la hotelul Caro, la doi kilometri de propria arenă, contractul fiind încheiat pînă la finele anului. Viitorul şef vrea să mute tot staff-ul administrativ la Rin Grand Hotel, din zona Vitan.

"Nu vorbesc acum dacă o să fiu acţionar majoritar sau unic, vedem în viitor. Să avem răbdare! Ce pot promite este că voi face totul pentru a rezolva problemele clubului şi să relansăm Dinamo" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Confirmă pacea
Ediţia print de ieri a Gazetei a anunţat împăcarea dintre Cristi Borcea şi Negoiţă, iar ultimul a admis, şi el, pacea, după luni bune de înjurături reciproce: "A fost ceva contradictoriu, de moment. Putem colabora pe viitor atît timp cît interesele noastre ajută clubul. N-am nici o problemă să trec peste ranchiună şi alte chestii de genul ăsta".

"Ex-steliştii merg la Dinamo"
Alexandru Tudose a început de ieri antrenamentele cu Dinamo, dar nu e luat în calcul pentru jocul din Grant. "Eu l-am vrut, mai doresc un fundaş stînga. Ne chinuim de-o lună să-l aducem, bine că l-am rezolvat", a spus Ţălnar. Ex-stelistul a comentat: "Jucătorii care au fost în Ghencea şi-au ajuns la Dinamo au dat randament aici, sper să fie şi cazul meu. Nu voi avea probleme de adaptare, nu sînt vedete ca-n alte părţi. Cred că de la anul ne vom bate la campionat".

Ratează Pancu derby-ul?
O posibilă pierdere importantă pentru gazdele de duminică, din Giuleşti: Daniel Pancu, 35 de ani, căpitanul formaţiei, ar putea să nu joace împotriva roş-albilor. A confirmat Marian Rada ieri: "Pancone e răcit, i s-a accentuat această problemă după meciul de la Iaşi. Nu s-a antrenat toată săptămîna, nu poate juca. Mai avem probleme de lot, Ionuţ Voicu şi Walace, ambii suspendaţi, iar Ioniţă nu şi-a revenit după operaţia de la amigdale şi problemele la genunchi".

Inbox
- Nica a revenit de ieri în programul normal de antrenamente al echipei, după o răceală ce l-a ţinut departe de gazon joi.
- Negoiţă a plecat ieri la Madrid, alături de Dumitru Dragomir şi de alţi amici, pentru a asista la El Clasico de azi, Real - Barcelona.
- Cosmin Matei: "Meciurile dintre Dinamo şi Rapid rămîn un derby românesc, chiar dacă nici una dintre echipe nu mai este pe podium. Sperăm să se repete rezultatul din tur". În octombrie 2012, roş-albii au învins cu 2-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (228)
cristi1o97
cristi1o97  •  02 Martie 2013, 23:56
Postat de ave_biancorossi pe 02 Martie 2013, 17:32

deja 50% si le-a taiat. la lecturarea compunerii de mai sus, s-a facut verde maroniu, ca orice valaah..)) ps - colonele, nu da ma cu piatra... te tachinam si eu...))

colonel secu .....lol , vaalah cum te simți prietene cu noul tratament , am înțeles ca e mult mai eficient . bafta maxima

ultrafcd
ultrafcd  •  02 Martie 2013, 22:03

Ce mai iubesc moderatorii gsp...cum sterg ei mesajele in care atac stelemistii care scriu aici...bravo ovinelor...keep it goin'...si asa va mai citeste ulea...

1745flo
1745flo  •  02 Martie 2013, 20:22
Postat de vendetta87 pe 02 Martie 2013, 19:22

faceti voi ce faceti si tot la groapa de gunoi ajungeti :)

tocmai cei din cimitir comenteaza!

Vezi toate comentariile (228)
Comentează