FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

FOTO Suspendare-record pentru gestul scandalos din UTA - Sepsi » Acuzat că a făcut-o pentru a merge în vacanță

Aly Abeid, moment reprobabil în meciul cu UTA / FOTO: Captură @Prima Sport +5   FOTO
Aly Abeid, moment reprobabil în meciul cu UTA / FOTO: Captură @Prima Sport

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2022 18:17 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 18:32

Aly Abeid (25 de ani), fundașul celor de la UTA, a primit o suspendare de șase etape după ce l-a scuipat pe Adnan Aganovic (35 de ani) în timpul meciului pierdut de arădeni cu Sepsi, scor 1-4, în runda cu numărul 19 din Liga 1.

Aly Abeid a devenit titular incontestabil în mandatul lui Laszlo Balint. Fundașul din Mauritania a comis un gest reprobabil în minutul 69 al meciului cu Sepsi, la scorul de 3-1 pentru covăsneni.

Aly Abeid, suspendat pentru un gest scandalos

Totul a pornit de la un clinci la centrul terenului. Abeid și Aganovic au avut un schimb de replici, s-au apropiat la câțiva centimetri, moment în care fundașul celor de la UTA și-a scuipat adversarul în față.

+1 FOTO

„Centralul” Cătălin Popa a ratat momentul, dar a fost atenționat din camera VAR. A revăzut faza și i-a arătat direct cartonașul roșu. 

Comisia de Disciplină a dictat o sancțiune aspră în cazul lui Abeid, o suspendare de șase etape și o amendă de 7.000 de lei. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, intenționează să îl amendeze cu aceeași sumă. 

Fanii arădeni consideră că Aly Abeid a făcut acest gest intenționat, pentru a primi o vacanță prelungită, una pe care să o petreacă acasă, în Mauritania, alături de familie.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FRF, epic fail! A dat bani ca să facă și mai neatractivă Cupa României » Cum arată tabloul „sferturilor” în comparație cu ediția trecută

EXCLUSIV Necalificarea României în Schengen, comentată de Adrian Porumboiu: „O umilință! Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, dar politicienii sunt și mai proști!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
inshallah
inshallah  •  09 Decembrie 2022, 14:02

nu s-a scoborat inca

rav410wrc
rav410wrc  •  09 Decembrie 2022, 11:50
Postat de atthur pe 08 Decembrie 2022, 22:56

Și-n timpul ăsta săpun de la rapid a primit O ETAPĂ (și pe aia FIX în cupă) când se dădea mare smardoi pe la Tg.Jiu.Echitate made in burli&.....

Cum sa folosesti aceeasi unitate de masura intre rapid si UTA, ca asa-i pe la noi, in Romania !? O *** de supermamaLiga :(((((

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  08 Decembrie 2022, 22:56

Și-n timpul ăsta săpun de la rapid a primit O ETAPĂ (și pe aia FIX în cupă) când se dădea mare smardoi pe la Tg.Jiu.Echitate made in burli&.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close