FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 2-2

Amatori și refuzați! FCSB a făcut egal cu o echipă de anonimi

Laidouni, crescut de Angers, a prins un singur meci în Ligue 1, într-o victorie cu 1-0 la Troyes, în 2016 // FOTO Raed Krishan
Laidouni, crescut de Angers, a prins un singur meci în Ligue 1, într-o victorie cu 1-0 la Troyes, în 2016 // FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 04 martie 2019 09:05

VOLUNTARI - FCSB 2-2. De cine s-a împiedicat echipa în care Becali a injectat cei mai mulți bani din tot fotbalul românesc? Laidouni, din liga a treia franceză, Gheorghe, pe care l-a aruncat Dinamo, Vlad, dat afară de la CFR.

Becali a plătit 4 milioane de euro doar pe Florinel Coman și pe Dragoș Nedelcu, Voluntari n-a dat bani pentru nici unul dintre jucătorii pe care-i are în lot. Și s-a terminat egal când s-au întâlnit "scumpii" lui Gigi cu trupa pe care Cristiano Bergodi a construit-o de la solduri. De la coșul de gunoi al pieței transferurilor, de fapt! Scorul a fost 2-2.

Cel mai bun om al italianului a fost Laidouni, un mijlocaș ofensiv ajuns în Ilfov, în vara trecută, din liga a treia franceză. Teoretic, Aissa aparținuse de Angers cel mai recent, însă gruparea din Ligue 1 îl dăduse la Chambly, o mică formație din National, cum se numește competiția în care evoluase francezul în vârstă de 22 de ani.

Alte nume de care s-au împiedicat steliștii: Ion Gheorghe, 19 ani, pe care l-a aruncat Dinamo în 2018 după ani în care nu-l folosise niciodată titular în Liga 1, și Alexandru Vlad, fundaș de 29 de ani care a prins doar 3 partide pentru CFR într-un an, cât s-a aflat sub contract cu vișiniii.

Și a mai fost bun contra FCSB și Gadze, un ghanez produs de un club cu nume de pitici din basme: Ebusua Dwarfs. Atacantul de 24 de ani care i-a chinuit pe Filip și pe ceilalți roș-albaștri mai făcuse o singură încercare în Europa, la HJK, și n-a putut să se impună în trupa din capitala Finlandei, a bifat 4 meciuri într-un sezon.

13 înfrângeri are FC Voluntari, pe care Bergodi o preluase de pe ultimul loc, drept condamnată la retrogradare. Egala Stelei a adunat numai 4 succese în tot sezonul regulat

Citește și:

Un om care a lucrat cu Teja dezvăluie ce s-a întâmplat la FCSB:„Nu el a făcut schimbările! E ilogic. E ceva ce-l deranjează enorm”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  04 Martie 2019, 11:29

aceasta joarza de echipa,fecesebeaua,este tinuta artificial sus in clasament,de catre allbitrii bucuresteni

ray51
ray51  •  04 Martie 2019, 09:46

Domnilor ziaristi, este un articol umilitor, jignitor la adresa fotbalistilor enumerati de la Voluntari. Corect ar fi fost sa va limitati la analize critice la dresa FCSB-ului si nu sa jigniti jucatorii echipei adverse (dejectii, expirati, refuzati, etc).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează