FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Claudiu Niculescu dezvăluie ce s-a întâmplat la FCSB: „E ceva ce-l deranjează enorm pe Teja!” + Scenariu incredibil cu schimbările!

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 08:31

Claudiu Niculescu, cel care a lucrat cu Mihai Teja la Dinamo în 2007, a vorbit despre antrenorul celor de la FCSB și a spus că nu acesta a făcut schimbările în meciul cu FC Voluntari, 2-2.

Mai mult, fostul antrenor al lui Dinamo se întreabă ce s-ar întâmpla cu echipa, dacă portarul s-ar accidenta la startul reprizei secunde, în condițiile în care Teja a realizat toate schimbările.

„Îl cunosc bine pe Mihai Teja și știu foarte bine cum gândește, cum vede fotbalul. De aceea pot să spun cu tărie că nu a făcut el schimbările. Este ilogic, în condițiile în care trebuie să întorci un rezultat, să forțezi, să alergi foarte mult și să recuperezi handicapul pe care-l ai din prima repriză.

În plus, trebuie să iei în calcul un lucru grav: accidentarea unui jucător. Imaginați-vă că în minutul 48, 50 sau 55 se accidentează Bălgrădean. Cum se procedează mai departe?

Este o chestie care-l deranjează enorm și pe Mihai, cu siguranță. Eu cred că niciun antrenor nu ar fi făcut două schimbări la pauză, mai ales având în vedere condițiile din prima repriză”,  a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

  • La pauza meciului, când FC Voluntari avea 2-1, Mihai Teja făcut 2 schimbări: Harlem Gnohere în locul lui Florentin Matei și Olimpiu Moruțan în locul lui Mihai Roman. În minutul 41, Teja l-a băgat pe Adrian Stoian în locul lui Mihai Pintilii, care s-a accidendat.

Citește și:

Mihai Teja a explicat de ce a făcut toate schimbările până în minutul 46 + Ce a pățit Moruțan și ce se întâmplă cu Pintilii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  04 Martie 2019, 10:59

Eu cred ca in cativa ani echipa asta va ajunge sa joace pe un teren in Pipera, iar Becali sa se uite din balcon la meciuri avandu-l pe Lutu pe post de "antrenor" pe marginea terenului.

ray51
ray51  •  04 Martie 2019, 10:04

Ai dreptate Claudiule. Da' oare Teja este chiar atat de lipsit de verticalitate? Chiar n-are argumente fata de acest 'copil' cu handicap? Sa-i dea un joc de strategie si sa-l lase intr-un vestiar undeva...

sa_radem_de_fc_fcsb
sa_radem_de_fc_fcsb  •  04 Martie 2019, 09:28

Sunt unii prosti care cred ca porcaria asta de echipa e Steaua.. N-are cum! E prea jos nivelul de la Fotbal Club FCSB. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează